Sportoljak-e úgy, hogy a gyerekeim idejéből veszek még el ezzel?
Figyelt kérdés
Két gyermekes anya vagyok, 6 órában dolgozom, ülőmunkám van, mellette kéthetente hétvégénként iskolába járok, a munkába járás az ugye plusz idő, viszont nagyon hiányzik a testmozgás, sport az állandó ülés, mozgásszegény életmód miatt. Viszont nem tudom, hogy legyen-e lelkiismeret furdalásom azért, legyen-e pofám a gyerekeimmel szemben, ha még mondjuk eljárnék heti 2-3 x valahová edzeni, sportolni. Itthon nem szeretek, mert nincs motiváció, nincs társaság. Meg van egy jó kis hely, ahová szívesen eljárnék, megtanulnám azt a mozgásformát, amit kinéztem magamnak. Ki mit csinálna a helyemben, hasonló esetben? A gyerekeimet nagyon szeretem, de ha itt azt mondják többen is, hogy nem gáz, és nyugodtan tegyem, akkor belevágok. De ha nem, akkor nem, akkor inkább mégis tornázom itthon.2015. jan. 23. 15:40
1/4 anonim válasza:
Ha kicsik akkor necces de ha nem akkor ez nem butaság. Épp testben ép lélek nem? Én nekik is érdekük egy testileg és mentálisan egészséges anyát látni maguk előtt. És még példa is lehetnél.
2/4 anonim válasza:
vagy nem teszed a szeszélyedtől,társaságtól függővé az edzésed és edzel otthon egyedül.
veszel súlyzókat,csinálod a fegyencedzést,ugrókötelezel,szobabringázol.
3/4 anonim válasza:
Bár még nem vagyok anya, de ha majd lesz gyerekem, akkor én biztosan eljárok majd sportolni. A sport az életem és nem bírnám ki nélküle.
De tőlem függetlenül, bár az anyasággal megváltozott az életed és az egész életviteled rájuk összpontosul (felkelteni, reggelit készíteni, suli stb.), így szerintem megérdemled az edzéseket vagyis jobban mondva a kikapcsolódást, kis szórakozást. Tehát menj!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Még kicsik igen. Mármnint a gyerekeim.
2015. jan. 23. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!