! Mit sportoljak?!
Figyelt kérdés
Heló 14 éves vagyok,és nagyon szeretnék valamit végre sportolni ...egy vékony gebe lány vagyok..na jó a gebe rossz kifejezés..akkor csak vékony :D.. a röpít és a kosarat már ki próbáltam táncolni nem szeretek...gondolkoztam a küzdő sportra de..félek :( .. vagyis még sose voltam más idegen közösségben...elégé vissza húzódó személyiség vagyok...kérlek segítsetek.Előre is köszönöm a válaszokat :)2015. jan. 2. 17:40
1/8 anonim válasza:
Én az úszást ajánlom...Ha tudsz úszni fejleszt és ha nem megtanulsz...Nem okozz maradandó sérülést akár meddig csinálhatod.Pont az ilyen vékony lányoknak való sport .. Ajánlom,hogy nézz utána van-e a környékedben erre lehetőseged !
2/8 A kérdező kommentje:
Hát úsztam már régen..kicsi koromban nem szeretnék újra úszni..más ötlet??
2015. jan. 2. 18:59
3/8 Mate2004 válasza:
Kick-box figyelemmel vannak arra,hogy lány vagy!
4/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk tetszik a balett... de nem tudom hogy vékony lányoknak jó e .meg az nem is sport XD szerintetek mi csináljak???
2015. jan. 7. 17:13
5/8 A kérdező kommentje:
*lenne
2015. jan. 7. 17:14
6/8 A kérdező kommentje:
*jó e lenne
2015. jan. 7. 17:14
7/8 anonim válasza:
hol laksz?
labdasportok?
kick box, thai box, kempo?
8/8 A kérdező kommentje:
Székesfehérvár..igazából gondolkoztam arra hogy tollasozzak mert úgy láttam hogy abba vagy egy kicsi tehetségem de nem tudom hogy hol..vagy szerintetek az jó??
2015. ápr. 21. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!