Mit sportoljak? Lusták, nektek mi vált be?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Úgy döntöttem, szeretnék kicsit egészségesebben élni, ezért elkezdenék valamilyen sportot, de nem tudom, mit. Sajnos nagyon lusta ember vagyok, és nem élvezem a mozgást, inkább kockulnék.
Nem érzem jól magam sok ember közt, egyedül pedig hamar megunok mindent. Pénzem nincs sok, a labdaérzékem szörnyű, és az egyik bokám sem a legjobb, pl a futástól hamar megfájdul (egyszer kiment, és 2 napig nem tudtam ráállni, azóta ilyen). De már tunyának érzem magam, és a feszültséget se ártana végre levezetnem. Szerintetek mi válna be?
2014. dec. 27. 16:56
1/5 anonim válasza:
akármilyen küzdősport ami hosszútávon felkelti az érdeklődésed
2/5 anonim válasza:
Mondjuk lehetnél cserejátékos. Azt nem mindig foglalkoztatják.
3/5 anonim válasza:
menj el úszni az a bokádnak se rossz át is mozgat mindent az emberek meg nem a közvetlen közeledben vannak hanem valahol a medencében és meg sem izzadsz
4/5 I.B.T. válasza:
Az úszás az jó, egy kis futást mindenképp javasolnék, 1 km-be nem halsz bele. Én le tudom futni a 2kmt pedig nekem fáj a térdem mert túlsúlyos vagyok:D
Ping-pong.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) A futás nálam kizárt, tesin is mindig egyest kaptam rá. A legutálatosabb sport szerintem. Úszni úsztam a suliban is, de főleg így télen nehezen szárad meg a hajam, és amióta festetem, féltem a klórtól is. A küzdősport nem lábmunkás dolog? Még sose csináltam. A pingpong jól hangzik. :)
2014. dec. 28. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!