Mit sportoljak ha izmos akarok lenni?
Figyelt kérdés
178 cm vagyok és 71 kiló. Szeretnék nyárra kicsit jobban kinézni szóval kéne bicepsz meg has meg hát meg mell meg stb.. Súlyt emelni nem szeretnék hanem inkàbb valami olyat csinálnék ahol emberekkel tudok ismerkedni is mert kicsit antiszoc vagyok. Tudom, kondiban is lehet ismerkedni de az nem az én müfajom (Nincs hosszù ü telón szal bocs). Légyszíves segítsetek!
15/F
2015. jan. 19. 20:10
1/4 anonim válasza:
Nehéz a kérdés, mert nem tudjuk, hogy tetszik-e valami. Ha szimpatikus akkor próbáld ki a birkózást, judot. (Nem kell félned az összetört fültől, nekem sincs semmi bajuk pedig már jó pár éve nyomom. :) Ha van rá lehetőséged akkor esetleg még kajak vagy otthon saját testsúlyos edzés.
3/4 anonim válasza:
A street workout-ot ajánlanám, ami eggyaránt elragadó és szálkásításhoz is tökéletes. Ajánlanám még paul wade fegyencedzés című könyvet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!