Nagyon hamar felmegy a pulzusom! Hogy sportoljak?
Utobbi 3 honapban nagyjabol teljesen uloeletmodot eltem,0 sporttal..most szerettem volna kicsit tornazgatni legalabb itthon,megcsinaltam 30-30 kitorest de mar ennyitol ereztem hogy a fulemben dobog a szivem nagyon gyorsan..ez a durva edzetlenseg miatt van? Mit csinaljak? Nem akatok kart tenni magamban,de ha mar ennyitol ez tortent,hogy kezdjek ujra sportolni? Fogynom kene legalabb 15 kg-t,de ehez muszaj sportolni..meg amugy is,tudom hogy kell az egeszseghez.
17/L
Koszonom a valaszod!:) megfogadom
Egyebkent en lefogytam 15 eves koromban 30 kgt (100kg voltam,178cm) es ezt szepen tartottam is,csak aztan jott egy eleg nagy trauma az eletben es padlora kerultem,allandoan ettem
Banatomban es fekudtem..15kgt szedtem fel 4-5 honap alatt..:(
Ugxhogy most elkezdek fokozatosan mozogni,dietazni ujra. :)
Ezt az oldalt ajánlom figyelmedbe. Rengeteg magyarázat,és tanács fellelhető itt bizonyos dolgokra. Csak keress rá. Hidd el egy adott témára rákeresel,és estig nyitod meg a hozzá kapcsolódó bejegyzéseket témán belül.
178 centivel,és 85 kilóval számolva a testtömegindexed az alábbi: (68 kg középérték,ettől eltérni lehet)
Az oldal alapismereteket ad. Tanácsokkal szolgálhat. Esetedben a kardióedzés,és a sport terén is hasznos lehet az oldalon fellelhető ismeretek tanulmányozása. A felmérő tesztek természetesen csak hozzávetőleges eredményeket mutatnak ott ők is felhívják a figyelmet,hogy szakorvossal tárgyalj.
A testtömegindex viszont útmutató lehet,hogy ne légy túl sovány,és túl vastag se. Közelíts ehhez,vagyis az általam kívánatos nőszemélyekhez:
De semmiképp ne a megfelelés motiváljon. Szívből csináld. magadért! Egészségedért!
Természetesen a fenti válasz egy hirtelen összedobott levél párperces gondlatátfutással. Semmiképp sem törvény erejű. Alkoss saját véleményt az olvasott dolgokból,és haladj a magad útján.
Egy tanács még. Töltsd le a fegyencedzés könyvet a netről,vagy ha lelkiismeretes fogyasztó vagy vedd emg. Nem drága. Hasznos tanácsok vannak benne. Egy szép kitartó,edzett nő lesz belőled. A neten nézz meg pár videót fogyásokról. Miből mi válik kitartó munkával. Ép testben ép lélek tartja a mondás. Sport után boldogabb is a napod a felszabaduló endorfin (boldogsághormon miatt) szóval kiegyensúlyozottabb,boldogabb,egészségesebb a napod. Na hajrá,és szépülj,légy egészségesebb! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!