Női fekvőtámaszból mennyi idő alatt lehet eljutni "rendes" fekvőtámaszig?
Nagyon béna vagyok, és szeretnék megtanulni fekvőtámaszozni. Jelenleg kb; 0-át tudok rendesen, szabályosan megcsinálni, ezért szeretném magam fejleszteni.
Ha nőit sokszor csinálok, előbb-utóbb el lehet jutni odáig, hogy 20-25 normál fekvőt is le tudjak nyomni? Mennyi idő alatt érhető ez el? Egyéb jó tippek a gyakorlásra?
Köszönöm! :)
Vagy az is meglehet nem nyomod elég kitartóan. Első fájdalomérzet után elkönyveled,hogy naggyon keményen odatetted magad,de nem megy. Picit tedd magad oda jobban. Egyél eleget. Igyál eleget. Reggel,délben,este nyomd a támaszokat.
Én 15 fekvővel kezdtem. Már 40 megy. Csak kitartás kell. Mellette érdemes az izmokat,a testet torna után hűteni. Vagy váltózuhannyal,vagy jegeléssel. Ezzel másnapra a teljesítményed javulhat ahhoz képest,mintha szaunába ülnél. Azután kezd számolni,hogy mennyit csinálsz,mikor már fáj. Ha nem fáj edzés közben,akkor az izom sem fog nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!