Mit csináljak, ha ennyire izomlázam van? Mindig ilyen lesz?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt elkezdtem kitöréseket és guggolásokat csinálni. Előtte bemelegítettem kb. 30 percig, de mégis olyan izomlázam van, hogy úgy megyek, mint aki besz*rt. A lépcsőn alig tudtam felmenni, ergo ma nem tudtam edzeni, mert rettenetesen fájnak a combjaim, leguggolni se tudok. Ez mindig ilyen lesz? Jó lesz ez így, hogy kimaradnak napok? Én minden nap szeretném csinálni, de ha így fáj akkor sajnos nem megy.2015. jan. 21. 19:28
1/3 anonim válasza:
Pont hogy mindennap NE csinald mert tuledzed magad.
Ilyen alapismeretek hianyaban gondolom abszolut kezdő vagy szoval normalis az elejen ilyen mertekben.
2/3 A kérdező kommentje:
Az osztálytársam is minden nap csinálja. Azt mondja, hogy le kell szarni a fájdalmat.
2015. jan. 21. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!