1/4 anonim válasza:
Általában saját testsúllyal, de van kezisulyzom is. Fekvötámasz és hasedzés, mindkettőhöz telefonos app-ot hivok segitsegul nagyon motivál. ezenkivul tricepszre edzek, vállra, bicepszre, illetve most vettem huzodzkodot. Van izotóniás italporom, fehérjét is szedtem mikor a szálkásodás volt a cél. 14/f :)
2/4 A kérdező kommentje:
Én nyers tojást szoktam inni naponta.Ez mellett fegyencedzés,fekvőtámasz,felülések stb.Futás,bicajozás.Súlyzókat még be kell szereznem.De itthon szoktam fizikai melót is végezni,ami felér egy edzéssel:)
2015. jan. 18. 19:34
3/4 anonim válasza:
Sajna a fizikai meló nem sokat er. Ma pihenonapom volt. A mai "edzésem" állt 11 11 9 9 10 fekvobol 30mp pihenovel kotok kozott, akkor 30 30 30 30 az a tricepsz ize amikor hatul megfogod a szeket es leengeded magad( neve nincs meg) illetve vallra edzettem meg. de minden nap mas izomcsoportokra edzek. szeretnek egyszer nekikezdeni a street workoutnak, csak formaba kell hozni magamat. :D
4/4 A kérdező kommentje:
Te nem gondolkoztál még rajta,hogy konditeremben edz? Mert ott azért jobban meg lehet valósítani azt,ami otthon nem lehetséges.
2015. jan. 18. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!