Itthoni mozgás. Segítene nekem valaki?
Figyelt kérdés
Üdv! 19 F vagyok, és szeretnék valamit kezdeni a testemmel. Viszonylag vékony testalkat vagyok, 185 - 69, és szeretném a segítségeteket kérni itthoni "edzéstervvel" kapcsolatban. Rendelkezésemre áll 2 kézi súlyzó és ennyi... Milyen gyakorlatokat érdemes végezni? Szeretném az egész testemet átmozgatni és picit izmosítani. Konditeremre meg hasonlókra sajnos nincs pénzem, ezért szeretnék itthon edzeni. Köszönöm a választ - válaszokat előre is! :)2015. jan. 12. 19:05
1/1 anonim válasza:
Itt, ezen az oldalon tudsz keresgélni mindeféle erösítö programonat, ha csak súlyzód van, akkor azt állítsd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!