Mennyibe kerül a wpc80 elnevezésű tejsavó készítmény amit a tejpor.hu-n lehet kapni?
Amerikában MLO néven forgalmazzák a biotech termékeket, a tartalma ugyanaz, és igen népszerü amcsiban. A neve az más, viszont a cím ugyanez...
Ebből a szempontból a biotechet amcsiban is használhatod...
Régen itt is MLO néven futott, aki már több tiz éve űzi a testépitést (mint pl én) az vágja melyik gyártó ez.
a többire meg azért nem akarsz válaszolni mert nem tudsz...
Nem pedig mert hülyeség...
Egyed a muscle beart ki akadályoz??? JAh bocsi MHN-t:D
Te dobod ki a pénzed az ablakon, aki hülye megérdemli...
vegyél egy iso wheyt a biotechtől, akárhogy nézzük ugyanannyiba jön ki mint a whey pro a fehérjemennyiségét nézve és még izolátum is van benne.
WPC80-ba semmi bizonyiték nincs arra, hogy mi van benne.
Amit csak neten lehet rendelni egész egyszerüen pénzkidobás, inkább drágábbat de biztosabbat vegyél.
én megértem, de akkor inkább vegyél ebből:
ez legalább igazi fehérje, olcsó és mindenki aki használja áradozik róla...
Én csak segíteni akarok, mert hidd el kidobott pénz, nem azt eszed amit hiszel... Ha valamire nincs semmi biztositék minek kockáztatni??? Ha valóban igaz lenne amit irnak akkor hidd el már boltban is lehetne venni.
Rengeteg kamu van a neten, nem csak a tejpor.hu-n irnak ilyeneket.
Számtalan testépitő készül versenyre, ugy hogy senki nem támogatja, saját pénzből kell fedezni, és eszébe nem jutna ilyent venni csak mert olcsó...
Szakács sanyi (gyurma) egy sztem igen elismert és nagyon jól kinéző testépitő, inkább szója takarmányt evett amikor nem volt pénze, mert nincs leszerződve egy cégnél sem...
De most nem tudom ezt miért irod nekem, én nem mondom azt, hogy mindenképp vegyél scitecet stb
megértem a gondodat, pont azért mondom neked, ha minden fillér számit ne költs olyanra amivel becsapnak... A neten 100millió fogyasztószer, tömegnövelő meg egyéb van, és egyikre sincs garancia, mindnek van vmi reklámszövege, ha a WPC80 csak alapanyag, nem fogják árulni, hanem eladják táplálékkiegészitő cégeknek, akik jóval nagyobb mennyiséget vesznek, és igy a tejipari cégek is jobban keresnek.
Én pont azt szeretném hogy akiknek nincs pénze, ne azoknak adja akik átverik... 20ezer ft-ért veszel 8 kiló fehérjét, olcsobbat, de biztosabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!