Milyen fehérje-készítmény pótolja jól a húst?
Fehérjediétába kell kezdenem /szálkásítás/ (3g/ttkg), de nem tudom rendes ételből pótolni a szükséges mennyiséget, mivel nem tudok húst enni. Egyedül a tojást találtam, minden másnak nagyobb a szénhidráttartalma (nem is kicsivel), mint a fehérje... Nem akarok ennyi időn át csak tojáson élni :S
Milyen készítmény segít az olcsóbb árkategóriában? (Tulajdonképpen majdnem csak ez lenne a kajám, és egy kis szénhidrát, valószínűleg zöldség).
Jah, igen, nem vagyok testépítő, egyébként nő vagyok. Csak szeretem, ha van egy kis izmom, és szálkásítanom kellene, amit megszereztem...
A hústól fóbiám van... képtelen vagyok a számhoz emelni...
Egyáltalán, fehérje-készítmény pótolhatja? A semminél csak jobb... nem tudok mást kitalálni...
Fele tojás, fele "táp"...
Egyébként ezt néztem:
100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL
Nagy biológiai értékű ultraszűrt tejsavófehérje-koncentrátum extrákkal
Nem olcsó... Tudtok jobbat?
Én is a tejsavófehérjét ajánlanám.
Úgysem olyan húde egészséges a mi táplálkozásunk, hogy ehhez képest a tejsavófehérje egészségtelen lenne.
OFF: Nemrég kirpóbáltam, mi lesz, ha kizárólag tejsavófehérjét eszek.
Nos, meglepő volt: hétfőn ettem utoljára, akkor is csak egy szem almát, de még szombat reggel is távozott belőlem folyékony anyag :D (és nem a pisilőmön keresztül). Állítólag egy hétig még jön ilyenkor.
Köszönöm mindenkinek, mindent köszönök :)
A húsra tuti nem tudom rávenni magam, most találkoztam egy olyan tojással, amelyikben megindultak az erek :S na ilyet se tudok enni pár napik... majd a pszichológus megoldja :))
Holnap nézegetni fogom a szójákat is (eddig ezt sem nagyon ettem, nem tudom, miért).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!