Mennyibe kerül a wpc80 elnevezésű tejsavó készítmény amit a tejpor.hu-n lehet kapni?
Csáó!
Én úgy novemberben rendeltem tőlük 10kg-ot, akkor 20ezer volt, de úgy hallottam megugrott és mostmár 25ezer.A kiszállítás azt hiszem 2ezret dob rá pluszban, és Budapesti kiszállítás ingyenes, de ez nem biztos.
Hát szerintem nem rossz. Persze az ízét fel kell javítani valamivel, pl egy kis nesquik és aztán iható. Természetesen nem kell csodát várni tőle, elsősorban az étrendre kell alapozni, mint a neve is mutatja ez csak táplálékKIEGÉSZÍTŐ, ez csak besegít egy kicsit. Egyébként még jobb ára van ennek a fehérjének:
és ebben még vitamin meg aminosavak is vannak ahogy láttam. Szóval ez a power track lehet hogy jobban megéri. Bár úgy látom, most nem tudsz rendelni innen mert készlethiány van, de a boltokban sem lehet drágább sokkal.
További jó testépítést ;)
A WPC80 egy tejsavó koncentrátum alapanyag. Nincs ízesítve, nincsenek benne emésztőenzimek, shakerben sokkal rosszabb az oldódása, mert nem instant. Azoknak megfelelő, akik nagyon olcsón, de jó minőségű whey proteint szeretnének. Ebbe a kérdéskörbe belekeverni a Power track (Power Protein) termékét, balgaság. Egyrészt hiába olcsóbb, ha protein mátrix van benne. Ráadásul szójából a legtöbb, és valami kis mennyiség whey és casein!!! Másrészt minden adagba még plussz 5 g szénhidrátot (dektróz, malto) tesznek bele. Persze, hogy árban olcsóbb a termék!! Vagy drágább!?! Ki hogyan közelíti meg a kérdést.
Ha pedig tiszta wheyből készült ízesített, oldhatóbb, de megfizethető árú proteinre van szükséged, akkor MHN 100% whey pro lehet a másik alternatíva. Árban is nagyon jó, például itt.
Tisztelt utolsó!
Mennyire megbízható ez a Maximum Healthy Nutrition gyártó, amit linkeltél? Úgy értem elismert márkának számít külföldön-belföldön? Én még nem hallottam felőle, csak ezért kérdezem. Köszönöm.
Az Mhn egy átverés... a scitec és biotech nem magyar barátom, ha nem hiszed, küldj egy levelet a biotechnek...
Fairfield CA 94533 USA
A scitecnek most nem tudom a cimét, de mikor voltam kinn kanadában ott is azt használtam, lehetett kapni...
Egy reklámban pedig Mel Gibson biotech vitamint tart a kezében... Kicsit el vagy tájolva...
Az MHN-ről meg annyit, hogy kipróbáltam a kreatinját, legalább 10 gyártó kreatinja után... Nos...
A kreatin kristályos, szemcsés, az övéké inkább liszt volt... emailben megkérdeztem őket, és lehurrogtak, hogy "igen mert amit ön használt az nem volt tiszta kreatin, a mi kreatinunk meg 100%os tisztaságu, a szintiszta kreatin pedig lisztes kell legyen!"
nos, ezekszerint a Scitec, az Universal, a Weider, sőt még a stallone által forgalmazott Instone gyártó sem tiszta kreatint árul, egy mezei magyar gyártó meg igen...
Ezután a világkamu után, tudod ki venne az elvileg tejsavó fehérjéből... az hogy küldtek egy mintát a húsiparinak és azt bevizsgálták, és annak a papirját kirakták nem jelenti azt, hogy amit megeszel az is ugyanaz... Más számtalan gyártó bukott igy le, a 80%os fehérjéről kiderült hogy csak 30% stb... ilyenkor vagy megszünik a cég, vagy nevet cserél... mint pl a MHN nemrég még Muscle Bear volt a neve. Szóval csak saját felelősségre. A testépités világában is van sok csoró akit nem támogatnak és versenyre készül, inkább megvesz egy megbizhatobb márkát, mint egy ilyen neten rendelhető fost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!