Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki fogyot már zumbával?

Valaki fogyot már zumbával?

Figyelt kérdés
Neten néhány helyen olvastam, hogy valaki fogyot vele. Tényleg olyan jó? Nagyon istenitik az egészet! Tényleg olyan hatásos a zumba?

2014. dec. 28. 10:59
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
fogyni a rendes étrenddel lehet, ha az nincs meg sportolhatsz bármit nem fogsz fogyni, ha meg van akkor szintén mindegy mit sportolsz fogyni fogsz. töltsd le a sárga kapszulát abba benne van minden.
2014. dec. 28. 11:24
 2/7 anonim ***** válasza:
34%

Nem mozgás, hanem étrend kérdése a fogyás.

Ettől függetlenül a zumba egy enyhén mókás, de valljuk be jobbára idétlen mozgás. Semmivel sem hatásosabb mint a legprimitívebb futás vagy lépcsőzés.

Esetleg a szerencsétlensége miatt, mellékhatásosabb lehet, az ízületekre nézve.

2014. dec. 28. 11:43
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Fogyni ÉTRENDTŐL fogsz. Ha mellette sportolsz akkor csak hatásosabb. Zumbázhatsz is,de egy értelmes sportot jobban megérné választani..
2014. dec. 28. 12:46
 4/7 hajnika84 válasza:
Én kalóriát számolok és belekezdtem pár napja a zumbába is, itthon kerestem a netről videókat és az alapján csinálom. Igen segít így fogyni, és a kedvem is sokkal jobb! Ajánlom nagyon kipróbálásra! Igen idétlen mozgás ezt nem tagadom, de bánja a fene ha átmozgatja minden izmomat és formál, fogyaszt! Van olyan zumba amivel 1000kcal -t égethetsz el 1 óra alatt!
2015. máj. 12. 08:04
 5/7 anonim ***** válasza:

1000 kcal / óra :D

Csoda, hogy a zumba nem olimpiai sportág. És én még azt hittem a sprint és a küzdősportok az igazán energiaigényes mozgások :D

2015. máj. 12. 08:09
 6/7 anonim válasza:
Én 13 kg-ot fogytam a zumba segítségével, szóval lehet vele fogyni, persze mellé nem elhanyagolható a megfelelő étkezés.
2015. szept. 28. 20:39
 7/7 anonim ***** válasza:

De miert hasznaljatok szandekosan azt a felrevezeto megfogalmazast, ami azt a kepzetet kelti buta csajokban, hogy a zumba seggriszalas ok-okozati osszefugesben van a fogyassal? Miert hazudtok a sajat testvereiteknek, magyar a magyarnak?

Varom mar hogy egy hullamoso irjon, hogy egy ev alatt hullamosassal 15 kilot fogyott, hajra csajok...

Nem is az etrend, eletmod.

Apropo tudjatok hogy a szex egy tok kaloriaigenyes sport? Mar ha jol csinaljatok ugyhogy tovabbra is aa csajokhoz szolok, zumbazas helyett lehet pasizni, viccen kivul. Hormonrendszernek amugy tenyleg jobb.

2015. szept. 28. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!