Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ma volt az első Jiu Jitsu...

Ma volt az első Jiu Jitsu edzésem és hát én 52kg vagyok 14 éves. Lenyomtak nem is vártam mást de mondták h jo vagyok. Ez előnyömre vállhat versenyen h nagyobb sulycsoportal edzek? ( egyik o. társam is jár)

Figyelt kérdés

2014. dec. 11. 21:05
 1/2 aikiboxer ***** válasza:
Hogy-hogy lenyomtak? Első edzésen beraktak szabad küzdelembe?
2014. dec. 12. 12:17
 2/2 anonim ***** válasza:
nem baj az ha berakják első edzésen is szabad küzdelembe legalább gyakorolja kicsit a birkózást, ártani nem árt, gondolom olyannal rakták össze aki vigyáz rá és nem töri ki kapásból a karját. Amúgy nálam annó thaiboxon előnyömre vált, hogy nagyobb volt nálam mindenki legalább 10 kilóval és 5 évvel idősebb, bár tény elég frusztráló volt, hogy úgy éreztem nem fejlődöm semmit a többiekhez képest de ez az első versenyem után meg is szűnt.
2014. dec. 12. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!