Úgy eltűnhet a narancsbôröm, ha figyelek az étkezésemre, és naponta végigguggolok egy 45 perces sorozatot (elôtte végzek x kitörést)?
Figyelt kérdés
2014. dec. 3. 20:47
1/3 tkodit válasza:
Nem tudom milyen az a 45 perces sorozat, mert én ismétlésszámokban gondolkodom, de:
-igen, a kajára figyelni kell, ez az alap. De nincs túlságosan definiálva, hogy mit értesz ezalatt.
-nem naponta kell sz.rásig nyomni az ismétléseket, hanem egy izmot heti egyszer meg kéne olyan intenzitással, és terheléssel edzeni, ami megadja a kellő stimulust. Igen, ebből az is következik, hogy pusztán alsótestre edzeni nem az igazi.
2/3 anonim válasza:
Én sem nagyon értem ezt a "45p-es guggoló sorozatot".
De már fél füllel is baromságnak hangzik.
3/3 anonim válasza:
nem az számít hogy mit csinálsz és mennyi ideig hanem hogy mennyia testzsírszázalékod, az meg főképp étkezés, amire "figyelni" nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!