Milyen nyújtógyakorlatokat végezzek, ha? Tobbi lent.
Sziasztok!
15 éves vagyok,nagyon hajlékony,spárga simán megy,ha spárgában elorehajolk leér a hasam,jógázom is fél éve,de nem tul élvezetes.
Olyan hajlékonyságot szeretnék elérni mint egy balettos,mert még nem tudom felemelni a lábamat a torzsem mellett hogy egyenes legyen meg ezeket az extrém hajlékonysági gyakorlatokat.
Milyen nyújtóprogrammal érhetném ezt el?Milyen gyakorlatokkal?
probald meg a spargat szeken! ott hintaztatsd, amig le nem megy...
sajnos ha hatra fekszel es ugy nyujtasz, akkor csak a padloig mehet a labad, ami ugye eleg kozel van
Koszonom a választ,de a spárga már megy,nekem olyan igazi balettosgyakorlatok kellenének,mert a spárga mindenhogyan megy már,de mindjuk nem tudom állva az egyik lábamat egyenesen a testem mellé tenni meg ilyenek.
Azt hogyan érjem el?
VAN ERRE VALAMI SPECIÁLIS IZOMLAZÍTO GÓGYSZER VAGY VMI?
hat, ehhez nem ertek, de nem lehet, hogy azert nem birod megtartani, mert nem eleg izmos a combod? velem ez volt hogy fel tudtam emelni es ha tartottam a kezemmel akkor sem huzodott de megtartani nem tudtam.
egy kis combgyakorlat pl: fekudj oldalra es emelgess piciket a labaddal; es szerintem menni fog ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!