Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudok láthatóan hízni...

Hogyan tudok láthatóan hízni mindenfél szerek nélkül? . úgyhogy közben gyúrok szóval nem elhizni akarok hanem izomtömeget felvenni

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 20:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
tömegnövelő porok nélkül is megy,
2010. jan. 30. 21:06
 12/14 anonim ***** válasza:
tömjed magadba a kaját, nem könnyű de máshogy nem fog menni ha nincs étvágyad
2010. jan. 31. 00:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Azért csak mértékkel.

Ha nagyon gyakran eszel, akár 2 óránként nem jó, mert csak mégjobban pörgeti az anyagcserédet, ami a hízni vágyóknak nem jó.

Szerintem elég ha megeszed a szokásos napi 3 kaja mennyiséget amit anyud eléd tesz, + veszel egy jó minőségű tömegnövelőt.

Nyugi, semmi káros nincs bennük, mint ahogyan azt nagyon sokan tartják. Elképesztő hogy mennyien hiszik azt hogy a porok károsak. Nagyon sokan azt gondolják, hogy ez olyan mint a koksz. ÉS hoyg egészségtelen, meg ettől nem áll fel a cerkád. SZÓ NINCS ERRŐL. EZ TÉVHIT.

Ezekben a tömegnővelőkben többnyire, egyszerű cukrok(szőlőcukor, maltodextrin), sima tojásfehérje, kreatin(megtalálható természetesen is, például marha húsban, vagy halban). Tehát iylenek. Hétköznapi élelmiszerek, csak iható formában, turmixolva. Ennyi. Csak plusz kalóriák.Semmi több. Remélem ezekután elhiszed hogy nem károsak, csak sima egyszerű élelmiszerek, melyk a nevükben is benen vannk, TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK!!

2010. jan. 31. 17:11
 14/14 anonim válasza:
Én gyúrtam 3 hónapig, nem szedtem semmi szart, aztán abbahagytam, és feljött 12 kiló, így lettem a 180cm-hez 65-ről 77 kg. Annyi az egész, h egy nap négyszer eszek, nem figyelek semmire, azt eszem, ami jön.
2010. szept. 15. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!