Hasizom erősítésnél mi lesz a combbal?
Figyelt kérdés
Ha valaki a kelleténél egy kicsit ducibb, és le szeretne fogyni, akkor elkezd erősíteni a hasára - mondjuk felülésekkel. De ilyenkor mi történik a combbal? Alapvetően annak meg kéne maradnia. Akkor a combon megmarad a felesleg, a hasadon meg vékony leszel?2014. nov. 20. 20:50
11/11 A kérdező kommentje:
Általános sötétség... Milyen kedves. :) Ha azt akartam volna, hogy kigúnyoljanak, nyilván nem itt teszem fel a kérdést. Én itt csak annyit akartam tudni, amit leírtam a kérdésemben. De látom már, az emberek képtelenek felfogni egy ilyen egyszerű dolgot. Ha az ember valamit - vagy ahogy te mondtad, esetleg több mindent - rosszul tud, rögtön elkönyvelik, hogy milyen sötét idióta, életképtelen hülyegyerek, egy ember, aki a csúfosan megbukott oktatási rendszer áldozatául esett. Könyörgöm , mégis mi rosszat tettem, hogy a tudatlanságomra rögtön maró gúnnyal kell válaszolni? Senki sem tökéletes, az ember követ el hibákat, - mint például a hülye kérdések feltevése - de valaki mondja már meg, kinek ártottam én ezzel. Csak valamit KÉRDEZTEM. Oké, hogy egy picivel régebben volt, már ezalatt a kis idő alatt is volt alkalmam fejlődni e téren, de még így is, visszanézve, nem tudom megállni, hogy ne replikázzak. Mert igenis TUDOM, hogy amit ti csináltok, az egyszerűen gusztustalan. Meg sem próbáltok esélyt adni az embernek, rögtön lehordjátok a sárga földig. Vannak emberek, akiknek egy ilyen apró kis mondattal is a földbe tudják döngölni az önbecslését, de ezzel persze senki nem törődik, mert ugyan miért? Egyébként is, csak úgy zárásul még megjegyezném, hogy nem vagyok ugyan egy nyelvtantanár, de aki KÉTSZER is úgy írja a HELYI kifejezést, hogy HELLYI, az szerintem inkább meg se szólaljon. ;)
2015. ápr. 19. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!