Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hasizom erősítésnél mi lesz a...

Hasizom erősítésnél mi lesz a combbal?

Figyelt kérdés
Ha valaki a kelleténél egy kicsit ducibb, és le szeretne fogyni, akkor elkezd erősíteni a hasára - mondjuk felülésekkel. De ilyenkor mi történik a combbal? Alapvetően annak meg kéne maradnia. Akkor a combon megmarad a felesleg, a hasadon meg vékony leszel?
2014. nov. 20. 20:50
1 2
 1/11 *Glissade* ***** válasza:
100%
Én megmondtam, a mai oktatási rendszer csúfosan megbukott!!!
2014. nov. 20. 21:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Dora, a felfedező kalandjai a fitnesz világában.
2014. nov. 20. 21:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Felülésektől egyetlen centi nem fog lemenni a hasadról. Erősebb lesz a hasizmod, de a zsír ugyanúgy rajta marad. A fogyáshoz olyan mozgás kell, amihez a szervezeted sok energiát használ el, mint pl. a futás. Helyi fogyás amúgy sincs, teljesen egyéni, ki honnan fogy könnyebben/nehezebben. Kellő kitartással idővel mindenhonnan lemegy a felesleg. Ehhez persze a mozgás mellett megfelelő étrend is kell.
2014. nov. 20. 21:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Ha ha ha... Milyen poénos másokon gúnyolódni. Igen, fiatal vagyok, igen, vannak dolgok, amiket rosszul tudok. De ettől még nemkell hülyének nézni, és béna viccekkel megpróbálni lejáratni. Én is mondatnám, hogy hova tart a mai társadalom, ha már egy egyszerű kérdést sem tehetek fel anélkül, hogy kigúnyoljanak. Lehet, hogy rosszul tudtam. Na és? Nem pont azért teszek fel kérdéseket, mert szeretnék választ kapni? Okosodni? Szánalmas a mai emberek rosszindulata...
2014. nov. 20. 22:40
 5/11 anonim ***** válasza:

Miért teszel fel kérdéseket ha nem akarsz rájuk választ?

Megkaptad a választ, talán egy kicsit szúrósan, de nem hogy örülnél neki, te még próbálsz ezért lelkiismeret furdalást kelteni.

Fúj.

2014. nov. 20. 23:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Hova tart a mai társadalom, hogy ha már egyszer hozzáférése van az egyénnek az emberiség legnagyobb adatbázisához, akkor nem tud még annyit se tenni, hogy visszakeres egy 62319319 alkalommal csontig rágott kérdést, és közben még mindig a saját hülyeségeit veszi alapnak? Szánalmas a mai emberek életképtelensége.
2014. nov. 20. 23:28
 7/11 *Glissade* ***** válasza:

Egyszer majd összeszámolom, hányszor lett ide leírva, hogy :

IZOLÁLT/ HELLYI/ ZSÍRÉGETÉS NEM LÉTEZIK!

2014. nov. 20. 23:53
 8/11 *Glissade* ***** válasza:

Tehát:

Hellyi, izolált, lokális, szegmentált zsírégetés nem létezik ;)

2014. nov. 20. 23:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Ó, én kérek elnézést, hogy nem találtam meg... szóval ha valamit nem találok meg a neren, akkir rögtön életképtelen vagyok? Igazad lehet, logikusan hangzik. .. könyörgöm, azért ott is van ész. Ráadásul mi az, hogy megjaptam a választ? Egy normális választ kaptam, ott nen is volt semmi gúny, de az első kettőt még a legnagyobb jóindulattal sem mondanam válasznak... pusztán mások kifigurázásának... szóval, van még valami problémátok, vagy most már képesek vagytok ignorálni ezt a kérdést? Választ kértem, nem a hülye emberek hülye véleményét.
2014. nov. 21. 15:26
 10/11 *Glissade* ***** válasza:

Nem is kérdésre vonatkoztak a válaszok, hanem az általános sötétségre ami benned uralkodik ezzel a témával kapcsolatban :)

Nem csak egy valamit tudsz rosszul...

2014. nov. 23. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!