SOS, lehet, hogy az edzéstől rossz irányba változott az alakom?
Nagyon ki vagyok borulva!
Stressz következtében lefogytam 5 kilót még 2 éve, így voltam 165 centi 47 kiló. Mivel eltűntek az izmaim is, idén márciustól elkezdtem naponta/kétnaponta/háromnaponta edzeni(kedvtől függött).
Ebből állt az edzésem:
-100-100 váltott lábemelés, 400 hasprés, 100-100 váltott lábemelés, 55 páros lábemelés, 100 váltott lábú hasprés, 150 ilyen comberősítő guggolás, 100 váltott lábú hasprés, 100-100 oldalsó fekvésből felülés, 80 karemelés(fekvőtámaszhoz hasonló).
Nos, ennek következtében már kockásodik a hasam, a combomon csak izom van, eltűnt az a "plötyi" rész.
Viszont rosszabb lett az alakom, mint volt. Előtte nagyon vékony voltam, homokóra alakom volt, most meg olyan lettem, mint egy fatörzs. Ráadásul hízok, úgy, hogy ugyanannyit eszek, már 50-52 kiló között mozgok, és nagyon undorodom magamtól! Úgy megcsúnyultam...holott azt mondják, az edzés az jó dolog.
Valamit akkor elronthattam?
Csak beképzeled a dolgot.
Az edzésterved egy baromság szóval NEM izmos lettél hanem felzsírosodtál.
Köszönöm a válaszodat!
Bocsánat, ha butaságot kérdezek, de hogyan zsírosodtam fel, ha ugyanannyit eszek?
Körülbelül két éve minden nap ugyanazt eszem, és eddig sose híztam tőle. Tény, hogy nem mindig a legegészségesebbeket, de most kezdtem el hízni.:(
Lehet, hogy tényleg rossz a testképem, de azért, mert egy csomó megjegyzést kaptam rá, még vékonyan is(nagy a hasam, vastag a combom, stb.)
önképzavar, rendetlen étkezés, rendetlen edzés.
ez bármi lehet amit látatlanban távolról csak a távgyógyítók mondanak meg emelt díjas hívásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!