Akinek nagyon rossz evő volt a gyermeke, változott valamit idővel? Mennyi idősen?
Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 23:21
1/5 anonim válasza:
Nem igazán. Most már 4 éves lesz. Talán most jelenthető ki hogy kis változás volt, mostmár estefelé normálisan eszik. Egyébként nem reggelizik, nem hajlandó akármit csinálok vele, délben is nagyon keveset.
2/5 anonim válasza:
A lányom 2 éves koráig nem volt rossz evő. Azután rémálom lett az evése. Kb. 6 éves volt, mire elmúlt, de most is van sok olyan étel, amit nem eszik. Oviban sokat javult.
3/5 anonim válasza:
Novemberben lesz 7 éves és nagyon rossz evő még mindig.
4/5 anonim válasza:
Ugyan ugy jartunk mint a masodik valaszado. 2 eves koraig a kisfiam minden kajat megevett. Ezt ertsd szo szerint. Jelenleg 3 es fel eves. Kenyeret nem eszik, krumplit nem eszik, tesztat nem eszik. Szoval gond van a szenhidrat bevitellel nalla. Gyumolcs es barmilyen zoldseg johet tonna szamra. A pizzrol leeszi a feltetet es a tesztajat otthagyja. A szendvicsbol kieszi a sajtot, szalamit... lenyalja a vajat a kenyerrol es otthagyja. Sajnos mar oda jutottam szegenykemmel, hogy a reggelihez addig nem kap felvagotat meg zoldseget amig meg nem eszik egy kis kenyeret mert maskent lottek az egesznek. Igy valahogy ma is megevett egy negyed szeletet. :( Probalkoztam mar sajtos pogacsaval amit ketten keszitettunk. O vagdosta ki oket auto meg dinoszaurusz alakura (2 kedvenc) es igy evett egy fel pogacsat nagy nehezen. Sajnos 14 kilo ennek koszonhetoen. Nagyon vekonyka.
5/5 anonim válasza:
Az én fiam 1,5 éves koráig volt jóevő. Majd onnantól katasztrófális, alig evett, sokáig én etettem (3,5 éves koráig), mert magától sohasem evett. Szinte sohasem volt éhes. Most 6 éves és nem sokat javult a helyzet. Most már van néhány étel, amit szívesen megeszik, de nagyon kis mennyiséget. És az ovi sem hozott javulást, pedig mindig ebben bíztam, hogy talán majd a közösségben jobban fog enni, de nem így lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!