Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha lelkiismeret...

Mit tegyek, ha lelkiismeret furdalásom van?

Figyelt kérdés

Elkezdtem edzeni, erősíteni és zsírégetőzni is, de...PL. Van hogy egyszerűen megkívánok kajákat 1 nap, közben meg ezek közül kibírok 1 hetet is. Ez miért van? Félek, hogy ezzel az egy csalással fuccsba ment az egész edzés.

Ma ettem pl. reggelire egy kis kerek pizzatésztát, ketchuppal, ebédre zöldség keveréket 1 fagyasztott pulykamellel (nem sütöttem olajban csak simán), és még a vacsoráig 1 répát, 4 abonettet medvesajttal plusz 1 kocka csokit, vacsira pedig 5 db halrudat...

Tudom, soknak tűnik, de néha megkívánom..Ezzel viszont tönkretettem az eddigi edzéseimet? Szóval olyan mintha nem csináltam volna semmit?

2010. jan. 26. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
nem tetted tönkre, csak ne sokszor kívánj meg dolgokat :)
2010. jan. 26. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiba, hogy igen keményen tönkretetted/teheted...

Pizzatészta - sok (nem jó féle) szénhidrát

Ketchup - rengeteg cukor meg a többi ratyi

Abonett - sok szénhidrát

Medvesajt - na erre nem sokat lehet mondani, zsír meg a többi

Csoki - Cukor

5db halrúd - na ezeknek kevés köze van a halhoz, panír szívja magába az olajat stb stb.

Próbáld délután kerülni a szénhidrátot, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, natúr csirkemell szeletet (csináld meg nem tart semeddig felvágni a csirkét, kicsit megfűszerezni és egy evőkanálnyi olajon teflon edényben megsütni). Estére szintén zöldség, gyümölcs max hal vagy egy szelet csirkemmel.

Ha nagyon kívánod az édeset vegyél 80% körüli kakaótartalmú étcsokit. Tudom nem olcsó, meg nem is igazán édes, de csoki, nekem bevált. Másik megoldás az édességre a light cola (igaz abban is sok sz#r van sajnos). Édes és el is telít ha megiszol egy pohárral. Kerüld az ízesített joghurtokat, egyél inkább natúr activiat, vagy egy pohár kefírt. Ami fontos, sokszor egyél keveset, tehát napi 5-6 részre bontsd le az étkezésed. Próbálj minőségibb kajákat fogyasztani, mert amit leírtál annak semmi köze sem az edzéshez, sem a diétához. Vedd komolyan amit csinálsz és olvass sokat a témában. Remélem tudtam segíteni. Kitartást!

2010. jan. 26. 22:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

De akkor most tönkretettem, vagy csak tehetem? Mert ha már tönkretettem, kezdem elölről az edzésprogramot...

2010. jan. 27. 15:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy alkalommal nem hiszem, hogy tönkreteszed, de nem tesz jót. Sajnos diéta közben ha csalsz akkor a tested "lecsap" a rossz dolgokra és gyorsan fel is használja őket, mert ugye előtte meg volt vonva, esetleg csak kis mennyiségben juttattad be. Ezért nem feltétlen jó ha csalsz.
2010. jan. 27. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!