Miért van mindig lelkiismeret furdalásom ha leborotválom
"ott"? (csak nyáron vagy ha orvoshoz megyek akkor szoktam)
Kicsit úgy érzem magam mint ha valami ribanc lennék.25L
Miért lennél az? Ez a személyes higiéniád. Én sem szeretem ha menstruzok és a szőr belelóg a vérrel teli betétbe..Jó, elég gusztustalan voltam, de attól függetlenül, hogy van-e valakinek állandó partnere, vagy nincs, más is borotválja. Ez csak kényelem és higiénia. Ha karika lenne a mellbimbódban, akkor gondolkodhatnál ezen, hogy ribi vagy :D
2011. okt. 3. 15:01
Szerintem meg a karikától sem ribi senki. Mindenkinek a saját maga döntése, hogy mit tesz a testével. Kértél már pénzt pasitól ke*félésért? Ha nem, akkor nem vagy ribi, nyugi.. :-)
2011. okt. 3. 15:12
3/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a nyugtató szavakat :)
Ne legyen lelkiismeret furdalásod, viszont csak az orvos kedvéért nem kell borotválni, ha máskor sem teszed. Neki tök mindegy milyen!
2011. okt. 3. 15:25
5/28 A kérdező kommentje:
engem zavar és nem akarom hogy esetleg azt mondja hogy nem vagyok igényes
Az orvosok (a sok buta kommentelővel szemben) tudja, hogy a szőr azért van ott, hogy védelmet nyújtson.
2011. okt. 3. 16:31
Igaza van az előttem válaszolónak! Azt pedig felejtsd el örökre, hogy igénytelen vagy, ha szőrös a puncid! Ez óriási baromság!
2011. okt. 3. 16:34
Tök egészségtelen a borotválás!!!
Izzadni fog a puncid, elfertőződik a borotválástól esetleg, stb....
2011. okt. 4. 09:27
A sok buta kommentelő azt is tudja, hogy a szőrben is hemzsegnek a baktériumok! Mit gondolsz a muszlimoknál miért kötelező 40 naponként a szőrtelenítés?? Szülés előtt, műtéteknél úgyszintén.
A borotválás valóban nem egészséges, mert mikrosérüléseket okoz és fertőzés jöhet létre. Ehelyett intim gyanta (sterilen!), vagy végleges szőrtelenítés az ajánlható.
2011. okt. 4. 11:12
11:12
mosakogggyál!!!
éa akkor nem fognak a szőrben is hemzsegni a baktériumok!
2011. okt. 4. 11:17
Kapcsolódó kérdések: