Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Shaoling vagy Wing Tsun kung fu?

Shaoling vagy Wing Tsun kung fu?

Figyelt kérdés
Melyiket "tanuljam"? Szeretnék versenyekre járni, és azt hallottam, hogy van olyan fajta kung fu, amiben mindent szabad, éppen ezért nem rendeznek belőle versenyt. Melyik ez? És szóba jöhet még a karate (kyokushin) mert önvédelmet is szeretnék tanulni, főleg azt inkább, de a karatéban olyan sok szabály van, legalábbis nekem úgy tűnik, hogy alig van pár megengedett ütés/rúgás.

2014. nov. 1. 11:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%

Te még mindig itt vagy bogárka? Értsd már meg, hogy senkit nem érdekelsz! Itt a kérdés a fontos és maga a kérdező! Le van zárva a vita, igazad van!

Kedves kérdező, fogadd meg a tanácsom és harci-versenyzési szempontból vágj bele a felsoroltak valamelyikébe! Az ilyen ázsiai harcművészeti utánzatokat hanyagold, mert sok a hamisítvány! Természetesen előfordulhat akár egy jó minőségű shaolin tréning is, de az ilyenek orbitálisan ritkák!

#USBORNE

2014. nov. 5. 22:12
 12/17 anonim ***** válasza:

Oké zárjuk le, te is még itt vagy kiscsillag? Jelentéktelen vagy, a kérdező a fontos, igazad van.

Kedves kérdező: fogadd meg a tanácsom és nyugodtan válaszd a harcművészetet ha színvonalas az oktatás és van sparring!

2014. nov. 5. 22:18
 13/17 anonim ***** válasza:
24%

Ezzel a kijelentéseddel egyet értek kisfiam!

#USBORNE

2014. nov. 5. 22:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Rendben apám!
2014. nov. 5. 22:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Hogy ne csak két szájkaratés válasza legyen itt. Kungfuhoz nem értek, ezért nem mondok róla semmi, bár néha összefutunk velük bemutatókon, táborokban, elég ügyesek. Karate az én asztalom. Előre leszögezem, a karate nem az amire sok ember egyből gondol, hogy csak ütik rúgják egymást. Sokkal összetettebb. Dráda U barátom állítja, csak parasztvakítás, ihon nincs jó oktatás. Lehet ahol ő volt, ott igy volt. Viszont ahogy elnézem a hazai karate oktatást, elég jó mindenhol, és különféle szervezetek vezető japán mesterei járnak rendszeresen ide edzést tartani. Pl most jön nemsokára Yoshio Kuba sensei. Iko2 kyokushin elnöke szinte minden nyáron itt van. Szóval van szinvonal a karateban idehaza.
2014. nov. 20. 18:32
 16/17 anonim válasza:
nevetséges ahogyan megy itt a háború hogy "az én stílusom jobb mint a tiéd" el kéne vonatkoztatni a stílusoktól és az egyént nézni.
2015. jan. 31. 12:40
 17/17 anonim válasza:
Wing Chun...az pedig hulyeseg,hogy versenyekre csak a shaolinnal jarhatsz... en pl Wing Chunos letemre shaolin es wushu versenyekre jartam/jarok.
2016. jún. 27. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!