Milyen biciklit vegyek?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok,imádok biciklizni,képes vagyok jó időbe egész nap tekerni.
volt egy meridám,amit sikeresen megfújtak,de nem ez a lényeg.
szeretnék tavasszal venni egyet,Mountain Bike-t
kérdésem a következő:
melyik felelne meg az elvárásaimnak?
Kellyst néztem,meg KTM-et,konkrétabb kikötés nincs,jól nézzen ki,jól bírja keményebb terepen is,és SOKÁIG
a válaszokat előre is köszi.
2010. jan. 25. 20:03
1/7 A kérdező kommentje:
ár annyira nem számít,maximum 100 ezer ft!
2010. jan. 25. 20:04
2/7 anonim válasza:
használt szóba jöhet?
bikemag apróban vannak jó ajánlatok mindig.
3/7 anonim válasza:
Létezik: Csepel 28" nagykerekű. Nekem gyerekkorban bevált.
4/7 anonim válasza:
bikemagon nézz szétt de a hsználtban mert újjonnan sajnos 100ért nem sokat fogsz kapni ami jó,vagy a velo.hu apró esetleg szoktak lenni a hervisben(de ott csak egy-két jobb darab)
5/7 A kérdező kommentje:
kössz szépen,majd körbenézek.Más javaslatok is szóba jöhetnek,szóval írjatok.
2010. jan. 26. 16:53
6/7 anonim válasza:
Nekem a grizzly hauser vált be.4 éve megvan tavaszal,nyáron és ősszel átlagosan napi 5 km-ert megyek vele .Aszfalt és föld úton egyaránt jó.Volt két három mountain bike-om de mindig kiesett az első kereke.
7/7 anonim válasza:
nekem ktm knoxville bucajom dirt-özni szoktam majdnem gyári és nagyon strapabiró,ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!