Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan "szerezzem vissza" a...

Hogyan "szerezzem vissza" a fenekemet?

Figyelt kérdés
Már lassan 1 éve heti 3-4 alkalommal járok futni heti 1-1.5 órákat, viszont észrevettem, hogy eltűnt a fenekem. :( Tiszta plötyi, lötyög, annyira nem szép.. Viszont futást em szeretném abbahagyni, mert imádom! És az lenne a kérdésem, hogy du/este járok futni, és futás után guggolások és kitörések használnak? Vagy reggel kéne, vagy mikor? Hogy látszódjon is :/
2014. okt. 24. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
ilyen tedd fel magadban a kérdést, mitől kerek valakinek a feneke? mi tölti ki azt a teret? a levegő neeem, a zsír? neeem, hanem az izom, ugye ugye, miből áll az izom, nagyrészt fehérjékből épül fel, tehát ha izmot akarunk építeni akkor fehérjét kell bevinni, milyen ételek is tartalmaznak sok fehérjét? húsok, halak, túró, sajt, tehát akkor ezeket kell enni, és ezután jönnek a guggolások és a kitörések
2014. okt. 24. 22:19
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, bár az étkezéssel tisztában vagyok, csak az nem tiszta nekem, hogy pl futás előtt ha guggolok az ér-e valamit, vagy mindig futás után kell-e..
2014. okt. 24. 22:20
 3/8 anonim ***** válasza:

futás után

de még egyszer hangsúlyozom, ha a táplálkozásra nem fogsz ilyen szinten odafigyelni, akkor edzheted magad halálba is, akkor se lesz meg a régi feneked

és ha a táplálkozásod nem változott, akkor valszeg a futás miatt ment le a feneked is, szóval ezen is el lehet gondolkozni, hogy megéri-e neked futkosni

2014. okt. 24. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha guggolaszol időnkent az nem sokat er.

Növelni kene a terhelest.

De szinte biztos vagyok hogy rossz az etrended ha ezt komolyan jerdezted.

2014. okt. 24. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
ha újra izmokat akarsz ahhoz kalória plusz is kell de ha sokat futsz akkor ezt nehéz lesz összehozni. Döntsd el, hogy melyik fontosabb, szerintem fuss heti kétszer inkább, egyél többet és add meg a kellő terhelést a fenék izmaidnak is heti kétszer
2014. okt. 25. 01:13
 6/8 anonim ***** válasza:
a futást váltsd fel rövid sprintekre és máris hozzájárulsz azzal is az izomépítéshez.
2014. okt. 25. 03:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy, hogy SÚLYZÓVAL!! végzed a guggolást és kitörést ,és nem barbi rózsazsín 2 kilóssal, hanem annyival (20-50kg), amennyivel éppen megy a sorozatokban 10-15 ismétlés. Ha már több megy mint 20 ismétlés egy sorozatban, akkor kevés a súly, nem fogsz vele izmosodni. És tömegnövelő étrend is kell. A súlyzós lábedzés napján ne fuss!
2014. okt. 25. 06:59
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat, mind hasznos volt! :)
2014. okt. 26. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!