Guggolás közben miért nem érzem a fenekemet?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem elsajátítottam a helyes guggolást viszont amikor csinálom csak a combomat érzem. Mit tegyek vagy ez mitől lehet? Előre is köszi!2014. aug. 31. 10:53
1/6 anonim válasza:
Gyengébb a combod ezért inkább az terhelődik de ettől még a feneked is.
2/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor hatásos attól, hogy nem érz?
2014. aug. 31. 11:18
3/6 anonim válasza:
csináld lassan, és törekedj arra, hogy tudatosan irányítsd feszítsd közben az izmaidat.
4/6 anonim válasza:
Felsőtested döntsd jobban előre (főleg mikor állsz fel) és közben legyen egyenes hátad az lehet segít.
5/6 anonim válasza:
igen az előredőlés segítene,ha saját súllyal nyomná.
de súllyal a nyakban előre dőlni a gerincre igencsak veszélyes.
szóval súllyal amit tehetsz az a teljes mozgástartomány,egészen mély guggolás és a felső ponton maximális far és törzs feszítés 1-2 mpre,mielőtt kezdenéd a következő ismétlést.
de kipróbálhatod az 1 lábas guggolást is,abban lehet előre dőlni és nekem 3 napos izomlázakat csinál farizomba.
de ha a ráfeszítős módszerrel kialakul a terület agy-izom kapcsolata,akkor a sima guggolással is tudod majd durrantani.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2014. aug. 31. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!