Így lehetek kigyúrt izmos? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nincs pénzem kokszokra de szeretek edzeni nagyon, de még nem fejlődtem sokat, igaz még csak 2 hete gyúrok. De sokan mondják hogy paraszti erő van bennem, ez mondjuk lehet igaz. Az étkezésem úgy oldom meg, hogy sok kolbászt eszek akkor attol lehetek még nagyobb? Meg hallottam olyat, hogy a piramis épitők sok hagymát ettek és ettől birták el a köveket. Szerinted ez igaz mert akkor ennék én is rengeteget. Írjatok valami tutit amitől meg lehet nőni, szeretnék szeretnék nagyon kigyúrt lenni. Sajnos elég nagy sörhasam van, de szeretnék szálkásitani is közbe szóval, hogy csináljam?? Kolbászt lehet enni ha kockás hast akarok??2010. jan. 23. 22:23
11/19 anonim válasza:
annyira tudatlan sok ember, ha testépítésről van szó, akkor nézz szét valamilyen testépítő portálon, bodybulder pl.
1.,a sörhas, a tul sok szénhidráttol van!
2.,helyi izomstimulállással (felülés) a zsír nem ég le, max folyamatos, 1 órás edzéssel.
3.,az hogy parasztcsontozatu vagy, egy dolog, nem biztos hogy erős vagy.
4., 2 hét alatt nem látszik semmi (én egyéve csinálom, kokszok nélkül, és még csak nemrég kezd el észrevehetően látszani rajtam.
5., Megoldás: nem kolbász, hanem csirke mell, hal, tej. Magas ismétlésszámú sorozatok, 10-12(edzéstervet találsz az előbb említet oldalon) és, mivel, dagatt a hasad(egyi idősen elég gáz) minden nap, fuss legalább 12 percet, és este hat után ne egyél semmit.
12/19 anonim válasza:
este 6 után ne egyél semmit..mond jém ilyen szépeket te seggdu.gasz,ha valamihez nem értesz nr szólj hozzá
13/19 anonim válasza:
Nem paraszti erőd van hanem egy KU.RVA NAGY PARASZT vagy!
14/19 anonim válasza:
lehet enni abbó lesz az izom!!!!! ajánlom: szerelj fel 1 húzóckodót és nyalóka(fagyi)nevű gyakorlat is király!!!!!!!
15/19 anonim válasza:
ha nem sportolsz kezdj el akko könnyebb a gyúrás én is így gyurok!!!!
17/19 anonim válasza:
Csinálj reggelire(minden reggel) egy kis kolbászos hagymás(fokhagyma) rántottát, és miután leülepedett a kaja gyurj rá egy kicsit akkor meg lesz a hatása. :) Én is igy csináltam, de egy nap többet is ehetsz ilyet aztán edzés és kész.:):)
19/19 anonim válasza:
a lenyeg a rendszeres taplalkozas reggel delben este napi 4-5 szor is sok feherje szenhidrat hus gyumolcs zoldseg es erre becsuletesen ragyursz akkor jo lesz en 3 honap alatt igy felszedtem 15 kilot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!