Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Így lehetek kigyúrt izmos?...

Így lehetek kigyúrt izmos? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nincs pénzem kokszokra de szeretek edzeni nagyon, de még nem fejlődtem sokat, igaz még csak 2 hete gyúrok. De sokan mondják hogy paraszti erő van bennem, ez mondjuk lehet igaz. Az étkezésem úgy oldom meg, hogy sok kolbászt eszek akkor attol lehetek még nagyobb? Meg hallottam olyat, hogy a piramis épitők sok hagymát ettek és ettől birták el a köveket. Szerinted ez igaz mert akkor ennék én is rengeteget. Írjatok valami tutit amitől meg lehet nőni, szeretnék szeretnék nagyon kigyúrt lenni. Sajnos elég nagy sörhasam van, de szeretnék szálkásitani is közbe szóval, hogy csináljam?? Kolbászt lehet enni ha kockás hast akarok??
2010. jan. 23. 22:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
68%
Én ajánlom a csülkös BABOT pékné módra hozzá tolod a jó kis 12%-os Zlaty Bazantot ezt minden nap. Sima hagyma nem jó fokhagymát kell tolni sokat mert az hozza az erőt. Jó tömeget hoz még a kolbász, hurka, pörkölt, ürücomb. Ezek mellé nem kell koksz de ha van az csak jó.
2010. jan. 23. 22:39
 2/19 anonim ***** válasza:
60%
Ne csak kolbászt egyél hanem pörköltet is meg szalonnát :D xD ja meg még több húst, meg tojást, ha már annyira paraszti erő van benned és kolbászokat eszel akkor csak van tojásotok is amiket időnként megfőzhetsz vagy süthetsz, a hagyma sztem hülyeség, ennéd magában? bleah esetleg valami kajához, a lényeg az ha már kolbászt eszel akkor ne csak azt hanem csomo húst, sonkát, stb.
2010. jan. 23. 22:41
 3/19 anonim válasza:
100%

Hát kerüld a nagyon zsíros ételeket!

Az étrend a legfontosabb egy testépitőnek és csak utána jöhetnek a különböző kiegészitő készítmények.

Ha több infot szeretnél akkor írj be a keresőbe egy kimondottan erről szóló oldalt mert itt sok lenne ide le írni!body.builder.hu

2010. jan. 23. 22:46
 4/19 anonim ***** válasza:
42%
Énis hasonló helyzetben vagyok. Én is sok húst eszek meg sok hagymát is, amit úgy oldok meg, hogy vacsorára általában valamilyen szendvicset eszek, vagy szalonnát, kolbászt, és ahhoz mindig eszek hagymát is. Közben gyúrjál, csinálj felüléseket (hogy lemenjen a sörhas) és majd látszódni fog az eredménye 1-2 hónapon belül.
2010. jan. 23. 22:50
 5/19 anonim ***** válasza:
Rendszeres és kemény eddzés :)
2010. jan. 23. 22:59
 6/19 anonim ***** válasza:
persze szerintem bármikor lehetsz nagyon szép felépitésű ha keményen edzel nem kell ilyen meg olyan cucc valakinek a teste is elég szépen elő tud állítani olyan táp anyagokat ami ehhez szükséges és ha olyan vagy akkor nem is nagyon van rá szükség ha csak nem testépitő akarsz lenni
2010. jan. 23. 23:12
 7/19 anonim ***** válasza:
88%

1. Felüléstől nem megy le a sörhas

2. Hagyma az eleve k*rva egészséges, nyersen főleg, mindenkinek érdemes enni, csak figyelni kell hogy mikor eszed, mert büdös lesz a pofád.

3. Tömegnövelés és szálkásítás az két külön dolog. Együtt a kettő nem megy. Mind a kettő két külön étrend.

4. Testépítés 70% étrend, 30% gyúrás.

5. Javaslok testépítő honlapokat. Ott le van írva minden amit tudni kell. Olvass sokat. Sokat. Sokat.

2010. jan. 23. 23:32
 8/19 anonim ***** válasza:
51%
:)))))) kolbászt ne egyél, abba nagyon sok a zsír, 30-35%
2010. jan. 24. 10:19
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Minek írtok neki? Nem látjátok, hogy kamukérdés? :D
2010. jan. 24. 16:29
 10/19 anonim ***** válasza:

inkább menj a kocsmába.

2 hét után kokszrol irsz.

ha tudnád is miaz .

egyél csak jó sok zsirt én meg majd röhögök ha 50 évvel túl éllek.

2010. márc. 28. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!