Az anorexiások mit sportolnak hogy ilyen vékony a lábuk?
igen...tudom hogy az anorexia milyen betegség..
egyépként mikor koplaltam sokáig nemnagyon lett véknyabb a lábam és azért nem értem..
Egyébként az aki anorexiás, nem feltétlenül kórosan sovány(max annak az irányába tart) ugyanis egy mentális betegség. Nem tehetnek róla.
Attól mert te koplaltál pár napot még nem lesz olyan a lábad, se az alakod, sőt még valószínűbb az, hogy miután elkezdesz enni, a szervezeted az ezelőtti koplalás miatt elkezd raktározni (magyarul háj) Ez pedig azért van, mert ha netán megint nem jutna táplálékhoz a szervezeted, akkor tudjon mit felhasználni. Ennek a funkciónak régebben nagyobb szerepe volt, ma már kevésbé.
És attól, hogy lefogysz nem biztos, hogy arányosan fogysz mindenhonnan. Lehet a hasadon, adott esetben a lábadon több zsír marad, hiába a felsőtested már vékony.
Diéta(és nem koplalás!) + mozgás, amivel vékonyabbá lehet tenni a lábad. Egészségesen kell élni, ennyi a titka az egésznek. (táplálkozásra figyelni és mozogni, de hisz ezt szerintem mindenki tudja... az más kérdés mennyien használják; persze vannak speciális esetek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!