Evészavarosok (főleg anorexiások) : mit, mennyit, mikor esztek? (bővebben több, a diétámmal kapcs)
Mit szoktatok enni a nap folyamán?
Max mennyi kcal?
Hogyan készítitek el az ételeitek?
Hány cm/kg vagytok és fogytatok e?
Mik a tiltólistás kaják nálatok?
Proana diétát folytattok e?
Mi róla a véleményetek?
Tudom, hogy veszélyes, de már most rendszertelenül eszem, több okból kifolyólag, de még mindig elég dundi vagyok, gyerekkori hájaim vannak a combomon, derekamon, karomon, még a hátamon is a melltartóvonal bevág. :/
Tornázom a suliban, de fájnak a térdeim, így nem tudok mindent megcsinálni.
Nagyon szeretnék vékony lenni, anyukám és húgaim is vékonyabbak nálam, pedig húgaim is ducik voltak kicsinek.
Már nem eszem kenyeret, édességet, nem iszom üdítőt, csak vizet meg teát, a hústól valamiért undorodom. Kb 3 hónapja rizsköretet délben, este pedig kefír vagy natúr joghurtot eszem, ha van zöldség, azt rágcsálom, ha nagyon éhes lennék. Valamennyit már leadtam így, kisebb a farmerméretem.
Ez anorex diéta, veszélyes, vagy még nem?
Jó ez így?
A húsra nem fogok visszaszokni, az nem megy. Helyette mit egyek?
Én voltam tényleg anorexiás, 29kg 170cm-hez.
Én nagyon sokat dolgoztam mellette, így égettem a kalóriákat.Reggelire ettem 2 szelet toast graham kenyeret-1db 56kcal, közte 2 szelet csirkemell sonka-20kcal, 1 szelet mozzarella light sajt-30kcal, uborkaszeletek-20kcal
Tíóraira 1db alma-100kcal
ebéd zöldségleves-kb-200kcal
vacsora kefír 100kcal
ez mellett iskolába jártam, itthon tornáztam, 1 óra bicikli
Hús helyett egyél tojást-sokféleképpen elkészíthető
főtt tojás, tükörtojás, rántotta, lágy tojás, salátákba szeletelve, tojás leves
Túró is jó lenne.
én nem vagyok anorexiás de én is nagyon meggondolom mikor mit eszem :)
reggelire egy csomag jó reggelt keksz
ebédre : hát ami van itthon (főleg főzelákek de sokszor szendvicset eszek - barna kenyérből vagy korpás zsemléből )
és délutén meg este már nem eszek
én 8 kg-ot fogytam 3 hónapja és azzal hogy igy eszek tudom tartani :)
üditőt nem iszok , fehér tésztás dolgokat sem eszem , és éddességet sem eszek :D
amugy 17 éves vagyok 52kg és 172 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!