Segiítsetek, mit csináljak? Az utóbbi időben megnőtt a hasam, pedig vékony vagyok, mitől és mit csináljak? 17L
Mindig is vékony voltam(apumtól örököltem)Kicsit szedtem magamra pár kg-t,de mindig is sokat ettem, mivel zavart,hogy olyan fiúsan vékony vagyok.175cm és 57,5 kg vagyok most.
Az utóbbi időben viszont nagyon megnőtt a hasam. Kicsi a mellem is,így már annál is nagyobb,kerekebb a hasam. Nagyon elszomorít,mert nem tudom mitől. Mivel mindenem olyan vékony nagyon rosszul néz ki így,ráadásul nem is háj,hanem olyan mintha fel lenne puffadva,főleg evés után borzasztó.
Az első kép evés után készült,a második pedig az előbb, pedig egész nap 9től csak 2 szendvicset és egy csésze teát ittam. [link]
Annyi még,hogy mostanában sok csokit ettem,mert nagyon szeretem. Kevés folyadékot iszom, ez tény. És a wc-n is kevésszer voltam,ha értitek.
Olvastam,hogy nem lehet csak egy területről fogyni,hanem sporttal zsírt égetni és így mindenhonnan fogyunk,de én nem akarom,hogy más területről is fogyjak,mert akkor már tényleg kórosan vékony lennék.
És ha az van,hogy most kezdtem el rakosgatni magamra és én először hasra hízok,akkor mit tegyek,hogy más területre is menjen pár kg?
Nagyon örülnék ha válaszolnátok, most nem tudom mi tévő legyek...:/
"mit tegyek,hogy más területre is menjen pár kg?"
izmokat,formát szedsz fel rendes edzéssel minden izomcsoportra.
de ha megnézed ezt a képet talán észreveszed,hogy mi itt a különbség.
a test összetétel-
az egyik zsír,meg csont izomzat-forma nélkül és csúnya.
a másikon vannak izmok,vagyis formák,kevesebb zsír és szép.
amit leírsz evés utáni tüneteket az gluténérzékenység gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!