Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Juniusik lehetséges leadnom...

Juniusik lehetséges leadnom 20-30 kg-ot?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor hogyan?
2010. jan. 22. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem minden az akaraterődön a kitartásodon és a hozzáállásodon múlik. Nekem is hasonló terveim vannak, és elég sokat teszek, hogy meg is valósuljon. Nagyon figyelj a kajára, egyszerre csak keveset egyél, viszont kb 3-4 óránként (csak ha már érzel éhségérzetet). Kerüld a sok szénhidrátot, fogyassz sok gyümölcsöt, zöldséget. Havi 3 kg fogyás még elfogadható. Amint hozzászoktál ezekhez a dolgokhoz eléggé össze fog szűkülni a gyomrod és már nem is fog hiányozni a sok kaja. Ez felfogható életmódváltásnak is, így nem fognak visszajönni a kilók ha egy kicsit is tartod a kajálási rended. Semmiképpen ne sanyargasd magad, a nem evés, vagy a naponta csak egyszeri étkezés a lehető legrosszabb. És persze ami nagyon fontos az a sok mozgás.
2010. jan. 22. 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Én ehhez annyit fűznék hozzá, hogy szerintem pont nem kéne megvárni míg éhes leszel, mert akkor van az, hogy addig eszel míg meg nem telsz. Egyél 3 óránként keveset, és ne várd meg míg megéhezel így nem fogod falni a kaját. Sok sikert!
2010. jan. 22. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nem . Ekkora súlyhoz kéne sztem egy év
2010. jan. 22. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:
haverom a 90 napos diétával adott le 14 kilót, habár kb. az 50. napnál abbahagyta. Azért ez nem kevés, ha végigcsinálja, talán 20 kilót is leadhatott volna, ami elég tekintélyes. Ám ehhez nagy önmérséklet és akaraterő kell, teljesen komolyan kell venni és tartani magad a utasításokhoz! Nincs egyszeri kivétel sem, teljes szigor kell. Keress rá, szerintem simán lehetséges, utána még rá is gyúrhatsz, hogy alakíts az alakodon. Közben nem fog menni a gyúrás/mozgás, mert nem lesz rá energiád. Utána kezdj neki a mozgásnak, alakformálásnak. Sok sikert!
2010. jan. 23. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!