3 hónapjaelkezdtem edzeni. Hardcore aerobik, biciklizés, lépcsőzés. Novembertől mostanáig 5 kg-ot sikerült leadnom. Ja és az étkezésemen is változtattam. Elvagyok keseredve mert a hasamon és a csípőmön ott van a felesleg. Mit csináljak? Köszi
Figyelt kérdés
165 cm és 50 kg vagyok.Kevés cukor,semmi kenyér2009. márc. 27. 15:07
1/3 anonim válasza:
Szija! nagyon dicséretes, hogy élet módot váltottál! viszont ami nálam nagyon bevált, az a két hetes Bécsi diéta!! a neten megtalálod, nekem két hét alatt 8 kg-t sikerült fogynom, tornával kombinálva, viszont nem "yoyo-s" fogyókúra, hanem egy tisztító, de tényleg nagyon jó! ha ezt kombinálod a tornával tuti a siker!
(egyébként hasra hasprés, csípőre twister v hullahopp karika )
2/3 anonim válasza:
Teljesen jó úton haladsz. Nem vagy kövér, ezért nehebb súlyt leadnod szoríts a diétán, kevesebb széhidrát kell, több fehérje. Eddig azért sikerült fogynod, mert az "étrednedben" cukrok és liszt is volt, változtattál tehát lejjebb ment, de most újabb "megszorításra" van szükség. A hasra hasprést felejtsd el, mert helyi zsírégetés csak mítosz nincs olyan attól egy gramm zsír sem fog lemenni rólad. Mellesleg a hasizom a test egyik legkisebb izma ezzel nem lehet kalóriát égetni. Aerob edzés és jó táplálkozás. Számolni kell a kalóriákat, a fehérjét és a szénhidrátot, ha nem moccan lefele akkor a szénhidráttal van a bibi.
3/3 anonim válasza:
Kocognod kellene.Keres egy edzés terve ami neked való és sok sikert..
Amúgy a hasról jön le legkésőbb a felesleg ezért egy kis időbe fog telni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!