Edzés, de nem túl egészséges táplálkozás?
20 éves lány vagyok. Most kezdtem el harcművészetet tanulni, ami egyben egyre több test edzést is jelent. Azonban a táplálkozásomon nem nagyon akarok változtatni. Túl sok mindent nem szeretek és amit meg igen, (olvastam is) pont nem túl egészségesek. Pl a zöldség ki van zárva. Amúgy sokat eszek, csak nem sok mindent. Nem diétáról van szó, nem vagyok hízós típus sem. Eddig nem sportoltam semmit, össze vissza ettem és tök vékony vagyok, csak kérdés mennyire veti vissza az edzést ez? Ha távlatokba gondolkodok akkor mondjuk 10, 20 év múlva már biztos látszani fog rajtam mit eszem.
Az elég ha többet iszom (víz), a gyümölcsöket szeretem, és abból is napi többet fogyasztok az megteszi?
Sufni ninja :D :D
Kérdező:mi bajod a zőccséggel?
első remélem csak ironizáltál a boxot meg a birkózást leszámítva a küzdősportok 90%-a meg sem közelíti a rendes hm edzések erőnléti részét de a legtöbb esetben az ótvar pénzlehúzásokét sem. Ha jól emlékszem 1 olyan thaibox edzésen voltam csak ahol erre még fektettek olyan mértékben hangsúlyt, hogy haszna is legyen.
amúgy nem árt odafigyelni az étkezésre, ha csak sz4rokat eszel össze vissza nem nagyon lesz erőd semmire szóval legalább minimálisan el kéne kezdened oda figyelni rá és jól gondolod 10-20 év múlva eléggé meg fog látszódni az egészségtelen táplálkozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!