Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzés, de nem túl egészséges...

Edzés, de nem túl egészséges táplálkozás?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok. Most kezdtem el harcművészetet tanulni, ami egyben egyre több test edzést is jelent. Azonban a táplálkozásomon nem nagyon akarok változtatni. Túl sok mindent nem szeretek és amit meg igen, (olvastam is) pont nem túl egészségesek. Pl a zöldség ki van zárva. Amúgy sokat eszek, csak nem sok mindent. Nem diétáról van szó, nem vagyok hízós típus sem. Eddig nem sportoltam semmit, össze vissza ettem és tök vékony vagyok, csak kérdés mennyire veti vissza az edzést ez? Ha távlatokba gondolkodok akkor mondjuk 10, 20 év múlva már biztos látszani fog rajtam mit eszem.

Az elég ha többet iszom (víz), a gyümölcsöket szeretem, és abból is napi többet fogyasztok az megteszi?

2014. okt. 2. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Harcművészeti edzéseken elvétve van normális kardió terhelés,99%ban bohóckodás az egész hagyományőrzőknek és sufni ninjáknak,szóval ilyesmihez nem kell normális harcos erőnlét.Amit meg az étrendről írtál az rövidtávon nem probléma,csak te valószínűleg nem leszel 70 éves nagyi,hanem mondjuk elpatkolsz majd civilizációs betegségben 50 évesen.20 évet meg simán megér az,hogy egy rossz nevelés miatt te itt finnyáskodsz és elutasítod a valódi emberi táplálékot,amire ki van alakulva a szervezetünk ami a hús a zsír és a zöldség.Minden más ezután jön.
2014. okt. 2. 23:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát, mikor én jártam taekwondora első, az eléggé terheléses volt..
2014. okt. 2. 23:48
 3/8 anonim ***** válasza:
A TKD az egy verseny orientált küzdősport nem harcművészet...ne igyál annyit mielőtt válaszolsz máskor.
2014. okt. 3. 00:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Sufni ninja :D :D

Kérdező:mi bajod a zőccséggel?

2014. okt. 3. 10:32
 5/8 anonim ***** válasza:

első remélem csak ironizáltál a boxot meg a birkózást leszámítva a küzdősportok 90%-a meg sem közelíti a rendes hm edzések erőnléti részét de a legtöbb esetben az ótvar pénzlehúzásokét sem. Ha jól emlékszem 1 olyan thaibox edzésen voltam csak ahol erre még fektettek olyan mértékben hangsúlyt, hogy haszna is legyen.

amúgy nem árt odafigyelni az étkezésre, ha csak sz4rokat eszel össze vissza nem nagyon lesz erőd semmire szóval legalább minimálisan el kéne kezdened oda figyelni rá és jól gondolod 10-20 év múlva eléggé meg fog látszódni az egészségtelen táplálkozás

2014. okt. 3. 11:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyjából semmi normális választ nem adtatok de a harcművészeteket le húztátok a sárga földig. Gratulálok.
2014. okt. 3. 19:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Amúgy hús jöhet csak zöldség nem. Mért nem? Mert a 99%-nak pocsék az íze.
2014. okt. 3. 19:17
 8/8 anonim ***** válasza:
2014. okt. 4. 03:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!