Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Küzdősport vagy harcművészet...

A Császár kérdése:

Küzdősport vagy harcművészet ötvözése? Melyik lenne a legjobb?

Figyelt kérdés

Biztos vagyok benne, hogy Osbourne itt is beszól hogy ez meg az parasztvakítás. :DD Nem mintha baj lenne, szeretek kritikákat olvasni, mert általuk az ember sokkal élesebben képes átlátni a dolgokat.

Az álláspontom az, hogy rendben van hogy ököllel vagy akárhogy képes valaki valaki ellen harcolni. de rendszerint ha oda jut az ember egy harcban, hogy leviszik a földre akkor ott akár tetszik akár nem a földharcosoké az előny. A kérdésem pedig ehhez (is) kapcsolódik.

Arra gondoltam hogy a legideálisabb az ha megtanulok egy sima harcmodort és egy földharcot. A kérdésem az lenne, hogy melyik lenen a legjobb választás? Szerintem ha nem a földön harcolunk akkor a Boy illetve a Muay Thai az ami nyerő lenne. A földön pedig a Jui Jitsu vagy Ju-nak írják? Vagy a birkózás, vagy a Krav Maga, mert azt hiszem az is ilyen leteperős harcmodor. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a Kravb maga-ban is sok kontár van vagy ha úgy jobban tetszik nincs benen színvonalas oktatás. De talán az Expert szintű oktatókkal nem fáznék rá. Nahh de mindegy, tietek a szó. Szerintetek melyik lenne a legjobb ötvözés?

Szóval jó szeretnék lenni ütésben, rúgásban, földharcban és ilyen leteperéses harcban is. :)

Box + Muay Thai

Box + Birkózás

Box + Jiu-Jitsu

Muay Thai + Birkózás

Muay Thai + Jiu Jitsu

Box + Krav Maga

Jiu Jitsu + Krav Maga

Muay Thai + Krav Maga

2014. okt. 2. 16:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én a legutolsót űzöm, használam. Thai-on megtanulsz normálisan ütni,rúgni plusz megtanulod milyen az amikor szenvedni kell és nő az állőkjépességed. De a technika miatt a krav maga is igen fontos az edzőválasztásról nem is beszélve.Itt megtanulsz olyan dolgokat is amiket thai bxon nem pl- kés-,pisztoly-,bot-,...ellen védekezni

Ezek csak az én saját véleményeim.

2016. ápr. 10. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!