Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megéri átmenni kickbox-ról...

Megéri átmenni kickbox-ról thaibox-ra?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ja
2010. jan. 19. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Megéri, nem éri meg... Nem igazán értem a kérdést. Mire gondolsz? Jobb-e, hatékonyabb-e? Vagy?
2010. jan. 19. 21:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Pontosan . Jobban megéri a thaibox ?
2010. jan. 19. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A kick-box több technikát használ, vannak benne akrobatikus elemek, ugró rúgások is. A thai-box viszont letisztultabb, jóval kevesebb technikát használ, mivel csak a valódi küzdelem szempontjából is hasznosakat tartotta meg, sok a könyök- és térdtechnika, és ezek a közelharc talán legveszélyesebb fegyverei. Ellenben ezt a kevesebb számú technikát kőkemény edzéssel igen magas szintre fejlesztik.

Ezért ha te egy küzdelem szempontjából hatékonyabb küzdősportot akarsz tanulni, és nem érdekel a látvány, akkor mindenképpen megéri átmenned thai-boxra, de ha szívesebben tanulnál idővel virtuóz, látványos technikákat, akkor maradj a kick-boxnál.

2010. jan. 20. 07:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazából nekem is ez a legnagyobb bajom a kickbox-nál . És még azt sem szeretem , hogy nagyon kevés a küzdelem , és olyankor sem érhetünk igazán egymáshoz .
2010. jan. 20. 09:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben te egy küzdelemspecifikus, hatékonyságra törekvő küzdősportot keresel, ezért én egyértelműen azt javaslom, hogy igen, menj át thai-boxra!
2010. jan. 20. 22:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm . Azért továbbra is várom a véleményeket :)
2010. jan. 21. 10:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
mint azt legelső hozzászólásban is kifejtettem, megéri. Thaiboxon határozottan egymáshoz fogtok érni, az garantált :)
2010. jan. 21. 19:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Csak csatlakozni tudok az elöttem szolokhoz, en is igy voltam csak en karateröl tertem at a thai boxre, ahol az egyik gyerek ugy gondolta h jo az is ha az egyik szakadt kesztyüt veszi fel, csak sajnos en ittam meg a levet, kb. egy puszta ököllel törtené ütest szenvedtem ....az orromat meg kelett müteni, de szeretnek vissza terni a harcmezöre:)

és szembeszállni az utcai ellensegekkel (kik az orszgon élösködnek, azt hiszem többet nem is kell mondanom,,) TEHAT FOREVER THAI BOX

2010. szept. 8. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!