Megéri átmenni kickbox-ról thaibox-ra?
A kick-box több technikát használ, vannak benne akrobatikus elemek, ugró rúgások is. A thai-box viszont letisztultabb, jóval kevesebb technikát használ, mivel csak a valódi küzdelem szempontjából is hasznosakat tartotta meg, sok a könyök- és térdtechnika, és ezek a közelharc talán legveszélyesebb fegyverei. Ellenben ezt a kevesebb számú technikát kőkemény edzéssel igen magas szintre fejlesztik.
Ezért ha te egy küzdelem szempontjából hatékonyabb küzdősportot akarsz tanulni, és nem érdekel a látvány, akkor mindenképpen megéri átmenned thai-boxra, de ha szívesebben tanulnál idővel virtuóz, látványos technikákat, akkor maradj a kick-boxnál.
Csak csatlakozni tudok az elöttem szolokhoz, en is igy voltam csak en karateröl tertem at a thai boxre, ahol az egyik gyerek ugy gondolta h jo az is ha az egyik szakadt kesztyüt veszi fel, csak sajnos en ittam meg a levet, kb. egy puszta ököllel törtené ütest szenvedtem ....az orromat meg kelett müteni, de szeretnek vissza terni a harcmezöre:)
és szembeszállni az utcai ellensegekkel (kik az orszgon élösködnek, azt hiszem többet nem is kell mondanom,,) TEHAT FOREVER THAI BOX
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!