Miért lányozzák le a KickBox-ot? Sokszor olvasom itt, hogy a KickBox lányoknak való sport. Pl KungFu-t miért nem, ott nincsenek ütések sem, csak tipi-tapi.
Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 15:15
1/4 anonim válasza:
Azért, mert nagyon nagy divat lett a lányok körében, és a hazai oktatás is ehhez igazodik. Az 'alakformáló női kick box'-hoz és a 'kick box aerobic'-hoz már nem tudok mit szólni. A kung fu pedig egy gyűjtő név a kínai harcművészetekre, de én nem tudom, hogy te melyikbe láttál "tipi-tapit"...
2/4 anonim válasza:
Mert nem voltak még kickbox edzésen és nem sparringoltak egy Európa bajnokkal,vagy akár egy Magyar bajnokkal.
Ha valaki edzeni akar rendesen,akkor meg ne válaszon női edzőpartnert.
Az meg a kutyát nem érdekli,ha edzésen néhány nő a sarokban csetlik botlik.
Bunyóztam kickboxolókkal amikor készültek egy nagyobb versenyre és nem pite ellenfelek.
Kemény állóképesség,pörögnek,mint a gép,nagyon jól mozognak.
3/4 3rdeye válasza:
én kung fu-zok, meg tipi-tapizzalak? homokzsákokat meg deszkákat szoktunk ütni, hogy keményebb legyen a kézcsont, és akire rávágunk, annak eltörjön a csontja. kérsz egy tipi-tapit? :))))
4/4 anonim válasza:
káki kungfu én szinte utálom..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!