Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ahoz hogy 40-42 cm-es legyen...

Ahoz hogy 40-42 cm-es legyen a karom, kb hány kg-val kell edzenem?

Figyelt kérdés

Tudom hogy h*lye kérdés, de érdekel hogy kb meddig kell "eljutnom".

Most bicepszre 25 kg-val edzek.

2010. jan. 19. 18:51
 1/2 anonim válasza:

ne légy nagyon buta! feljlődés mullik százalékos arányban

edzés 30% táplálkozás 70%

és nem csak a súly számít a lényeg hogy szabályossan végezd a gyakorlatot, és hogy a negatív mozdulat kb 3x annyi ideig tartson vagy tovább mint a pozitív mozdulat(leengedés ált.)

ne edzed túl magad az is fontos!!!

csak egy jó tanács ne használj szteroidokat, később megbánhatod...

neked kell érezned h melyik a jó súly.. egy jó edzésterv bicepszre sztem: kétkezessel utána kalapács utána koncentrált

nem biztos hogy ez a legjobb tömegnövelő szériaszám, de nekem nagyon jó "sokoldalú" izmot adott 12, 12 könnyebb súly 8, 8, nehezebb súly 6 még nehezebb súly

és elég gyorsan tudtam így súlynövelésben felfele haladni

2010. jan. 19. 20:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Szériaszámban lehet nem az előttem leírtak a legjobban ezt (mint sok más dolgot is) embere válogatja. De a többi rész stimmel! Nem a súly a lényeg. Genetika, gyakorlat helyes végrehajtása stb.. Még mindig sokszor ledöbbenek a gyerekeken akik lóbálják bicepszezés közben a súlyokat és örülnek, hogy ejj mekkora súllyal nyomják... Aztán esetleg valaki segít nekik és megmutatja helyesen. Egyből nem megy csak sokkal kisebb súllyal. Te is erre figyelj. Helyesen megválasztott súllyal, helyesen végrehajtott gyakorlatokat végezz. Így nem lehet megmondani, hogy 42-es karhoz mekkora súllyal kell csinálni a bicepsz gyakorlatokat. Nekem 43-as karom van, kétkezes francia rudas bicepszezést általában 35-40 kilóval csinálom, tehát nem valami nagy súllyal, 4x8-as ismétléssel. Ne felejtsd el, hogy a karod átmérőjét nagyban befolyásolja a tricepszed is, így ezt is keményen edzed és akkor nőni fogsz! Csak ügyesen!
2010. jan. 23. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!