Mehetek-e edzésre holnap?
Sziasztok!
Nemrég /tegnap. :)/ elmentem Thai Box edzésre. Az volt az első. Azóta mindenem fáj. Gondolom az izomláztól. Holnap lesz edzés, eltudok menni? Ma alig tudtam lehajolni, hogy hógolyót gyúrjak. :) Tényleg mindenem fáj. :) Esetleg vmi spec krém?
Köszi szépen. 19/F
Kend be krémmel, pl lioton, fastum gél... És nyújtsál otthon, esetleg mozogj is ma este egy kicsit, hogy a vérkeringésed felgyorsuljon, és a salakanyagok hamarabb kiürüljenek.(tejsav) És ha holnap tudsz járni:D akkor menj el edzésre, de vigyél sportkrémet, spec. melegítőkrémet és nagyon alaposan melegíts be, nehogy megsérülj, mert ilyenkor megnő a húzódások, sérülések veszélye, mert nem tudod koordinálni a mozgásod. De azért érdemes elmenned hogy rádolgozz, utána jobb lesz.
Hát hajrá!:) Én is thai boxolok, jó az.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a kondim nem megfelelő sajnos. De csak kialakul.
Amúgy hova jársz? :) Privátba írd meg. :) Kellenek a thai boxos ismik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!