Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tegnap csináltattam tetoválást...

Tegnap csináltattam tetoválást. Mehetek edzésre ettől még?

Figyelt kérdés
Az izzadás miatt kérdezem, mert szaunába ugye nem javasolt, de nem tudom hogy az edzés megengedett-e már. Mellesleg azt mondták hogy éjszakára rakjak rá fóliát és reggelre azért folyt ki belőle festék mert beizzadt alatta gondolom. Ez normális?
2011. jan. 12. 12:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Azért jött ki a felesleges festék mert dunszt kötésként funkcionál a fólia.

Én a helyedben nem mennék mert ha tudod h igénybe vétel alatt lesz az a testrész kihagynám.

2011. jan. 12. 13:30
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem az igénybevétel miatt, mert futó edzés lesz. Csak az izzadság miatt érdekel, hogy nem árt-e a tetkónak.
2011. jan. 12. 14:00
 3/13 anonim ***** válasza:

A tetkót tilos lefóliázni, tilos rá műszálas harisnyát is venni!!! Melyik idióta mondta ezt neked?

Csak addig szabad fóliázni, amíg hazaérsz, max 3 órát, utána le kell venni,hogy szellőzzön,hiszen ez egy égési seb.

Edzésre mehetsz vele.

2011. jan. 12. 14:19
 4/13 A kérdező kommentje:
A tetkós srác mondta, hogy fóliázzam le éjjelre, nehogy beleragadjon valami. Most eléggé fáj, de bepanthennel kenegetem, remélem az segít majd.
2011. jan. 12. 14:47
 5/13 anonim ***** válasza:
De hova csináltattad, az sem mindegy.Nem jó neki, ha nagyon megizzad, szerintem, meg ha elkezd sebesedni, szerintem akkor sem jó neki, ha igénybe van véve, de annyira nem értek hozzá.
2011. jan. 12. 15:25
 6/13 A kérdező kommentje:
Csuklóra.
2011. jan. 12. 15:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Ja, ott nem para, nyugodtan menj edzésre.
2011. jan. 12. 15:28
 8/13 A kérdező kommentje:
Szerintem sebes egy kicsit és félek, hogy ledobja majd és mehetek vissza, hogy színezze megint:D Köszi egyébként!
2011. jan. 12. 15:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Figyelj, futás közben max. ha elesel, akkor jöhet le róla a seb, másképp nem igazán tudom elképzelni.:))

Amúgy nincs mit.

2011. jan. 12. 15:34
 10/13 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy ha bevarrosodik akkor azt ledobja:D
2011. jan. 12. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!