Tegnap csináltattam tetoválást. Mehetek edzésre ettől még?
Figyelt kérdés
Az izzadás miatt kérdezem, mert szaunába ugye nem javasolt, de nem tudom hogy az edzés megengedett-e már. Mellesleg azt mondták hogy éjszakára rakjak rá fóliát és reggelre azért folyt ki belőle festék mert beizzadt alatta gondolom. Ez normális?2011. jan. 12. 12:33
11/13 anonim válasza:
Tudom, hogy arra gondoltál, de amikor én csináltattam a nyakamra, nekem több esély lett volna rá, hogy ledobja, hiszen forgolódok alvás közben, plusz ugye ott jobban "gyűrődik" a bőr, mint csuklón.De ha aggódsz, inkább ne menj.
12/13 anonim válasza:
Hülyeség, h nem szabad lefóliázni, nekünk is kellett páromnak, mert 3 napig jött belőle festék, és azt mondta a tetováló, h amíg jön a festék addig fólia, 3óránként fél óra levegőztetéssel, vagy ha nem éri ruha a tetkót, akkor maradhat szabadon, csak legyen bekenve bepanthennel. Neki a lapockáján volt, és mivel jó időben csináltatta, többnyire szabadon hagytuk, de estére fóliáztuk, h ne ragadjon bele az ágynemű.
Semmi baja nem lett a tetkónak, és edzésre is járt, csa utána le kellett tisztítani óvatosan, h ne csípje az izzadtság.
13/13 A kérdező kommentje:
Már túl vagyok az edzésen, semmi baja:D
2011. jan. 12. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!