Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mikor látszik a hatása?

Mikor látszik a hatása?

Figyelt kérdés

26 éves lány vagyok, másfél hónapja edzek. 1 nap Kardio kick box, 1 nap erősítő edzés egy nap pihenő. Emellett vegetáriánus vagyok időtlen idők óta, és mióta edzek, igyekszem lemondani a fehér kenyérről is,( néha reggelire eszek ) de eddig összesen fogytam 1 kilót, és azt sem tudom honnan, mert centivel mérem magam, azonban azok az adatok változatlanok.

Hasról szeretnék fogyni, mert máshol nincs felesleg, de azért az ember elvárná, hogy kicsit izmosodjon is, de ez sem történt meg...

Különböző diétákat próbáltam már ( volt, hogy már csak puffasztott rizst ettem ), emellett mozogtam, de ezek is mind kudarcba fulladtak. Akkor letudtam azzal, hogy biztos rosszul csinálom, elvégre saját " edzés tervet " alakítottam ki, de most becsületesen végig ugrálok 45 percet, és az erősítő edzésem is kb ennyi, amit dvd-ről csinálok.

Kalória táblázatban mérem az étkezéseket ( 1 nap 2x eszek ) és sokkal kevesebb kalóriát viszek be mint amennyi szükséges lenne. 1300 - 1700 kcal átlagosan, és 2100-ra lenne szüksége a szervezetemnek.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy én csinálok valamit rosszul, vagy egyszerűen lehetetlen a küldetés?

2014. szept. 9. 08:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

No... akkor amikor kérdeztem, úgy elvettétek még az élettől is a kedvemet, hogy abba hagytam az egész tornát a 'csába... azonban most újévi fogadalom keretein belül újra kezdtem, és jelentem eredményes ...

3 hét alatt 4 kilót fogytam, ami centivel is mérhető...

Simán annyi változást tettem bele, hogy reggel erősítek, este cardiozok ( heti 3 nap ), valamint zöldségeket, tojást és sajtot vacsizok. Szóval köszönöm annak aki azt javasolta, hogy ne adjam fel :)

2015. jan. 17. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!