Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mekkora s milyen túrazsákot,...

Mekkora s milyen túrazsákot, hátizsákot ajánlanátok ezen követelmények szerint?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy hátizsákot.

3 nap s kb. 1 hét közötti túrázásokra kellene(gyalog, leginkább hegyekben, pl. Kárpátok). Fontos, hogy ne a felső árkategóriában legyen, hanem inkább közép; minősége viszont jó legyen. Jól lehessen belé pakolni s kívül is férjen pár dolog. Mekkora s milyen hátizsákot ajánlanátok?

2014. szept. 6. 09:41
 1/3 A kérdező kommentje:
A Hervisben és Intersportban néhányat felpróbáltam. Az 50 literes kicsinek bizonyult(2-3 napra megteszi). A 65 literes tűrhető, ugyanígy a 65+10 literes is, csak kicsit kicsinek találtam. A 75 és 75+10 literes már reálisnak és kényelmesnek tűnt. Mik a tapasztalataitok?
2014. szept. 6. 09:44
 2/3 anonim ***** válasza:

katonaiban 100literest annyiért kapsz mint sportboltokban egy 30 literest.

egyénfüggő, szerintem még 80 is kicsi ha teszel bele ételt meg ruhát. jó lesz az a 100

2014. szept. 6. 13:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát nem hangzik túl biztatóan a méretajánlatod.. természetesen egyaránt megy ruha s kaja, mivel a hegyekben ritkán akad étterem(max. 1 kis áfonyás :D ). De köszönöm a válaszod.
2014. szept. 6. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!