Ajánlanátok egy konfigot? (Követelmények lent)
Figyelt kérdés
A követelmények: 2 magos AMD proci a hozzá tartozó alaplappal(ha lehet, akkor dobozos)
egy ATI videokártya, amivel min. grafikával menne a GTA 4
2 GB memória
Táp, ami elég ezeknek a hardvereknek
Max. 50e Ft-ba kerülhet
Egér, ház, bill. és monitor nem kell.
2010. márc. 7. 16:45
1/20 anonim válasza:
2/20 A kérdező kommentje:
Köszi, de max. 50e Ft lehet, ennél több semmiképpen nem
Nem baj, ha a GTA4 15 FPS-el megy, a letöbb 2005-ös játék megy most így, a CoD2 pedig 8 FPS-el
2010. márc. 7. 18:10
3/20 anonim válasza:
4/20 A kérdező kommentje:
Köszi, de még mások válaszát is várom, hátha tud vaaki jobbat olcsóbban(nem baj, ha van benne haszált alkatrész)
2010. márc. 8. 17:25
5/20 anonim válasza:
szerintem inkább nyugodj bele, hogy ennyiért semmit nem kapsz. 70k-ért már nagyon alsókategóriás gépet kapsz, annyiból meg már érdemesebb konzolt venni.
6/20 A kérdező kommentje:
ok, akkor írnál egyet 70e-ért?
2010. márc. 10. 14:05
7/20 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél konzolt!!A gép az sokkal többmindenre jó és még NAGYON sokáig lesz.A konzolokkal sok a baj.Nekem wii-m van de 20-szor többet gépezek mint wii-zek :) Amúgy meg nézz szét itt: www.pcx.hu
8/20 anonim válasza:
B+. Ha mindenből a legolcsóbbat veszed a gépbe, akkor sem jössz ki 50-ből. Nekem is kéne egy német autó max. egy éves keresetből, de nincs olyan.
Veszel egy Gigabyte lapot, egy kétmagos Phenom II-t, Kingston memót, középkategóriás kártyát, és örülsz, mert ennél olcsóbban lehetetlenség kijönni a dologból.
9/20 anonim válasza:
mért pont ati? GeForce nem jó?
10/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!