Ajánlanátok egy konfigot? (Követelmények lent)
Figyelt kérdés
A követelmények: 2 magos AMD proci a hozzá tartozó alaplappal(ha lehet, akkor dobozos)
egy ATI videokártya, amivel min. grafikával menne a GTA 4
2 GB memória
Táp, ami elég ezeknek a hardvereknek
Max. 50e Ft-ba kerülhet
Egér, ház, bill. és monitor nem kell.
2010. márc. 7. 16:45
11/20 A kérdező kommentje:
köszi, azért nem GeForce- mert én jobban szeretem az ATI-AMD párosítást(jelenleg is az van)
2010. márc. 10. 17:57
12/20 anonim válasza:
17:20-as azzal a videókarival nem menne a gta, sztem nem elég neki egy ddr2-es vidikari:)
13/20 anonim válasza:
15:47-es vagyok
oké, nekem geforce-amd párosítás van egy gts250 meg egy phenom x4 9850 blackedition :)
14/20 anonim válasza:
yay tiszta hülék vagytok,én 25-be hoztam ki a gépem aminn a gta 4 foss full grafikán szalad..
15/20 anonim válasza:
A 4550-nel sem futna, az maximum videónézésre meg irodai melóra jó, és miért előző generációs Phenom, miért nem Phenom II? Utóbbi jó 25%-kal gyorsabb, kevesebbet is fogyaszt...
17/20 anonim válasza:
09:23
te hülye vagy...annyiért még egy olyan videókártyát sem kapsz amin futna a gta 4 maxon.Véletlenül nem a gta 1-re gondoltál xD
19/20 anonim válasza:
na akkor irogáljad ide, hogy milyen géped van, és majd elhisszük. :)
20/20 anonim válasza:
Aki esetleg nem tudná: Phenom I AM2+os (DDR2 RAM), a Phenom II AM3as (DDR3 RAM).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!