Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon fáj a talpamban a nagy...

Nagyon fáj a talpamban a nagy lábujjam alatti csont, emiatt nem is bírok futni, mitől lehet?

Figyelt kérdés

[link] A kettessel megjelölt hely fáj.

Magassarkút nem hordok, nem tudom, mitől lehet. Egy hete kezdett el fájni, tornacipő (converse, nem sportcipő) viselése közben lettem rá figyelmes. Amikor futócipőben voltam nem fájt a járás, mert jól ki volt párnázva, viszont most el akartam menni benne futni, de alig bírtam 600 m-t megtenni, vissza kellett fordulnom, mert szörnyen megfájdult a talpam. Menjek ortopédushoz? Valakinek volt már hasonló gondja?

2014. szept. 2. 20:52
 1/5 A kérdező kommentje:
És csak a jobb talpam fáj.
2014. szept. 2. 20:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyébként 15 éves vagyok, és lány.
2014. szept. 2. 20:54
 3/5 Galaxis. ***** válasza:
Ha nem múlik egy héten belül akkor igen. Valószínű, hogy a (növekedés) de ez jelenthet bármilyen ortopédes dolgot. Lúdtalp, rossz súlyelosztás stb.
2014. szept. 2. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:
mindenképp menj ortopéd vizsgálatra, majd ott emgmondják van e valami baj, kell e betét. valószínű hogy igen és idővel javulhat akkor.
2014. szept. 3. 14:46
 5/5 anonim válasza:
Függeszd fel a futast es neha viselj magassarkut. Aztan ujra futhatsz ha mar nem faj.
2014. szept. 3. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!