Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez normalis reakcio verekedesnel?

Ez normalis reakcio verekedesnel?

Figyelt kérdés
Alapbol konfliktus kerulo vagyok ha epp az van csendben vagyok vagy vissza szolok van amikor mar fizikailag is kivalik az aggresszio a kotoszkodobol elkezd logdosni stb.vagy megut elenti erzem leblokolok utana kitorok mint egy vulkan es neki esek .Ugy gondolom egy konfliktushoz ket ember kell megha alaptalanul kotoszkodnek nem tudom mit zegyek nem mindegyik ember ismeri a jozan esz fogalmat.Nem tudom kezelni az ilyen helyzetet esszel bagy erovel ?
2014. szept. 1. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

ln mikor bemegyek a kocsmába inni pár fröccsöt, és előjön a bűvös MOST AKKKÓÓÓ MIT NÉZŐŐŐŐ? kérdés, akkor már ütök is, mint a bimmbamm óra, nem nézem ki az, mekkora, csak ütök és fekszik!

utána a földön megkérdezem, hogy mi van?

2014. szept. 1. 22:55
 2/3 anonim válasza:

Ösztönileg-igen. A hirtelen támadás jó taktika, hiszen az ellenfél nem számít rá, így gyors, kitörő agresszió elméletben hatásos lehet. De hát ez itt nem valami akut pon farr, hogy lemenjünk állatba.

A modern gyakorlatban-nem. Ha valóban egy pillanat alatt elborítja az agyad a szär, akkor arra az időszakra nem vagy beszámítható. Ez nagyon gáz, mert emiatt börtönbe is kerülhetsz. A cél tehát az lenne, hogy ne jussatok el odáig hogy lökdösődés legyen belőle.

Intenzív szemkontaktus, támadó testtartás, ideges hanghordozás meg úgy általában a kihívó viselkedés provokálólag hat, ezeket érdemes kerülni.

2014. szept. 1. 23:33
 3/3 anonim ***** válasza:

egy másik kérdésnél valaki egészen jól levezette ennek a mikéntjét én sem tehettem volna jobban,ezért idézem-

Vannak emberek akik beszólnak, ha visszaszólsz rögtön akkor hagynak, de ha egy pár alkalmat is megtűrsz akkor te leszel a célpont, és majd rajtad éli ki magát, és rajtad fogja megmutatni a többieknek hogy kemény, de ha visszaszólsz az akkor nem érdekli őt, mivel előtte tűrtél, biztos nem most alakultál át vasemberré. Ilyenkor csak az segít ha megvered, nem elég egy pofon, mert akkor rögtön durván ugrik neked, mivel puhánynak néz, mert eddig becsicskultál, és mivel alsóbbrendűnek néz, emiatt ha visszavágsz akkor azt nem úgy nézi el neked, mint egy vele egyenrangúnak, akivel nem kötekedik. Ezért valószínűleg neked megy, ezért inkább jobban verd szét, hogy otthon nézegesse csak a sérüléseit, és persze hogy lássa hogy akármikor komolyabban is szétvered, és utána, vagy hozzád se szól, vagy nyalizni fog neked!

tehát ha rögtön a konfliktus elején zéró tolerancia lenne,akkor a legtöbb esetben nem kellene eljutnod a tettlegességig.

de ha van olyan farok a zaklatód,hogy ennyi időt ad neked a testi lelki felkészülésre és végig is csinálod a támadást,teljesen megszüntetve a fenyegetést,akkor a te verziód sem rossz.

2014. szept. 2. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!