Dieta es kaloriaminuszos étrend mellett nem fog a combom meg jobban vastagodni a futás aerobictol?
Mert egetek zsírt is utána erősítő főleg comb es fenekre erősítés jobban..futast meg szeretem
Es ugy olvastam nem nöl a comb vele mert ahhoz kaloriaplusz kell igy fogyok es vekonyodik. Jol írtam tényleg igy van?
Egy héten 5* sportolok egy órát vagy kicsit többet.
1.a diéta eleve étrendet jelent, még ha sokan fogyókúraként használják is
2.valószínű hogy nem, az izomépítéshez kemény munka kell.
3.ha erősítő gyakorlatokat is csinálsz, akkor nagyobb az esélye, hogy fog nőni vagy megmarad az izommennyiség.
4.az nem igaz, hogy kalóriamínuszban nem lehet izmot növelni, de nem hiszem, hogyx neked sikerülne. ebben a magukat testépítőknek nevezők többsége nem hisz/sikeres, ezért írnak ilyeneket.
5.ezektől függetlenül még mindig nem hiszem, hogy vastagodnál, ha igen, valószínűbb hogy mivel egy kezdő fogyókúrás vagy, az étrendeddel, életvitellel és a mozgáshiánnyal van gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!