Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzéshez milyen videót ajánlan...

Edzéshez milyen videót ajánlanátok egy 178cm/136kg-os srácnak?

Figyelt kérdés

Kezdetnek, hogy belerázódjak a mozgásba a Norbi duci tréningre gondoltam, de utána kellene valami komolyabb. Plusz előtte még napi 30 perc szobakerékpározás is párosulna hozzá.

Az étrend pedig Teletál SpeedFitt teljes menü lenne, mert nincs időm főzőcskézni, meg egy ideje tőlük rendelek és nagyon meg vagyok velük elégedve.

2014. aug. 24. 17:44
 1/2 anonim válasza:

Norbi duci tréning nem rossz, de a Norbi kickbox az sokkal hatékonyabb, szerintem egy 2-3 hét duci tréning után térj át arra.

Valamint érdemes lenne az izamidat is karban tartani súlyzóval, fekvőtámasszal, stb.

2014. aug. 24. 18:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, kb 2 hét duci tréning után valami komolyabb edzésre szeretnék váltani. A Fitness Blender videókat nézegettem, bár ott van olyan ami még nem menne az alakom miatt, legalábbis szabályosan, bár annyira szerintem nem számít, majd idővel fog menni szabályosan is. Szerencsére masszívan vagyok kövér, nem folyósan, de így is baromi nagy hasam van :) Kellett nekem engedni, hogy eddig fajuljanak a dolgok :(
2014. aug. 24. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!